Gebelikte tsh yüksekliği yaşayan oldu mu?..

fi_lisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
28
21
88
33
Gebe kaldıktan sonra tsh degerim çok yüksek çıktı. Hashimoto tanısı kondu. Henüz 5+4 üm. İlac kullanmaya başladım. Tsh yüksek olup da sağlıklı bir şekilde gebeligini tamamlayan var mı? Bebekte risk oluşturabiliyormuş. :KK43:

Benimde yuksek canim eyer ilaç kullaniyorsan şayet normale donecektir dert etme daha cok yeni bebiş basinda belli olmuş ben hala gidemedim doktora ayin 9ua randevu aldim tsh kacti canim senin ? Benimki 5.76cikti.

İlacı kullanıp aylık kontrollerini aksatmazsan bir sıkıntı olmaz Allah'in izniyle.ben sonuna yaklaştım bir sorunumuz yok hamdolsun

Benimde yuksek canim eyer ilaç kullaniyorsan şayet normale donecektir dert etme daha cok yeni bebiş basinda belli olmuş ben hala gidemedim doktora ayin 9ua randevu aldim tsh kacti canim senin ? Benimki 5.76cikti.
Benim çok yüksek çıktı malesef 54 :110:

Canım benimde 6 haftalıkken 6 lardaydi TSH, ilaç kullanınca düştü çok şükür hala devam ediyorum kullanmaya her ay kontrole gidiyorum sende aksatma kontrollerini ilacinida düzenli kullandıktan sonra bi sıkıntı olmaz inşallah

Gebe kaldıktan sonra tsh degerim çok yüksek çıktı. Hashimoto tanısı kondu. Henüz 5+4 üm. İlac kullanmaya başladım. Tsh yüksek olup da sağlıklı bir şekilde gebeligini tamamlayan var mı? Bebekte risk oluşturabiliyormuş. :KK43:

Benim 2 arkadasimin yuksek cikti tatlim. Birinin 9 birinin 6di. 9 olan benim doktoruma gidiyor doktorum ilac verdi degeri 30 olan hastam vardi saglikli bir sekilde dogumunu gerceklestirdik dedi.

Gebelik öncesi 96ydi benim doktor hamile kalamassin demişti ilaç kullanımından sonrada çok düşmüştü başka bir doktora girmiştim oda artik bi engel yok demişti ve ben o ay hamile kaldim.. Gebelik yükselmesine sebep oluyormuski ilk tahlilim 11 ikinci 6 çıktı çok üzüldüm bnde sen gibi çok korktum bacim ama yavaş yavaş dusuyor normale geliyor ilaç dozunu arttırıyor eksiltiyor bi şekilde ayarlanıyor korkma tadını çıkar gebeliginin.. Allahın izniyle bisicik olmaz

Back
X