GEBELIKTE TÜM VÜCUTTA KAŞINTI VE DÖKÜNTÜ

uglyDucking

Rabbim şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
2.031
895
323
Merhabalar.. 5 aylik hamileyim. 1 haftadir vucudumda kasinti var yogun bir sekilde. baslarda hamileliktendir dedim. etrafimdaki herkeste oyle dedi. ama kasidikca kabarciklar cikmaya basladi sivri isirigi gibi. kollarimda sirtimda bacaklarimda gobegimde. artik o kadar kasiniyor ki kaniyor maalesef kasidikca.bi gece rahatim. gece kasinmiyor. basina gelen, ya daa bilgisi olan var mi? neden kasiniyo olabilirim?? (not: suanda annemlerde koydeyim yogun kar var hastanye gidemiyorum) 20161224_210120.webp vucudumun her yeri bu sekilde :(((

Canım bir arkadasa daha olmuştu. Karaciğer enzimlerinde sorun olabilir. En kısa sürede doktora git.

Canım bir arkadasa daha olmuştu. Karaciğer enzimlerinde sorun olabilir. En kısa sürede doktora git.
cevabin hic sagol. ama benim dokuntum var sivilce tarzi. kabarikliklar var ele gelen kasidikca sivri isirmis gibi oluyor. karacigere bagli kasintida dokuntu olmuyor diye biliyorum. etiketligin konuyuda okudum. cok tesekkur ederim

6 haftalik.gebeyim tup bebek tedavisi ellerim ayaklarim kasintidan sisti.ayaklarimin ustune basamadim.acile gittim bisey yapamadilar doktorumu aradim dekort diyye igne onerdi.igneyi okudugumda gebelikte kullanilmamasi gerekiormus.cok teditginim bebislerime bisey olurmu diye. ama dr neden boyle bir ilac verebilir anlamadim.aranizda oylr bi dyrum yasayan var mi

Back
X