- Konu Sahibi Hypnose_22
-
Kızlar selam..
Ben 25+4 haftalık hamileyim.Haftaya tam 27. haftamda uçak yolculuğu yapacağım 1 saatlik. pega... hava yollarından bilet aldım.28. haftaya kadar doktor raporu gerekmeksizin,yolcunun rızasıyla yolculuk yapılıyormuş. Ben de daha 28. haftama girmemiş olacağım.Siz aynı hava yoluyla uçtunuz mu ? Bir sorun çıkardılar mı ? 27 haftalık olduğumu gösteren bir doktor raporu gereklimidir ? Bir de dedektör'den geçmeyeceğim doğal olarak,bir problem çıkarıtıyorlar mı ? Yardımlarınız için çoooooooooooook teşekkürler !
Hamilelerin uçak yolculuğu yapması güvenli mi? - UZMANTV cnm burada detaylı anlatılıyor video izle istersen
Çogu firmanın rapor istedigini söylüyor burada hangi haftada olursan ol...Bencede sen raporunu hazırla ne olur ne olmaz sormaz sormaz tam sana gelir sıra soracakları tutar....
Kızlar selam..
Ben 25+4 haftalık hamileyim.Haftaya tam 27. haftamda uçak yolculuğu yapacağım 1 saatlik. pega... hava yollarından bilet aldım.28. haftaya kadar doktor raporu gerekmeksizin,yolcunun rızasıyla yolculuk yapılıyormuş. Ben de daha 28. haftama girmemiş olacağım.Siz aynı hava yoluyla uçtunuz mu ? Bir sorun çıkardılar mı ? 27 haftalık olduğumu gösteren bir doktor raporu gereklimidir ? Bir de dedektör'den geçmeyeceğim doğal olarak,bir problem çıkarıtıyorlar mı ? Yardımlarınız için çoooooooooooook teşekkürler !
uçağa nereden bineceğine bağlı rapor isteyip istemeyecekleri, büyük şehirlerde mutlaka istiyorlar, bence sen kontrole gittiğinde bu durum için bir rapor al.
güvenlik cihazına gelince on dan geçmenin hiç bir sakıncası yok diye biliyorum ayrıca geçmeden içeri girmene türkiyenin hiç bir yerinde izin vereceklerini sanmıyorum.
Kızlar selam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?