çevreden hamileyken adet olanları duyuyordum pek ihtimal vermedim açıkçası dört yıldır bi bebek bekliyorum ama nasip olmadı daha geçen ay adetim dört gün sürdü inşallah üstüne görme denen şey olmuştur :44:
tabiki canım çok var üstüne gören..gerçi doktorlar üstüne görme tabirini kabul etmiyolar..başka bi bilimsel açıklaması var onun...yerleşme kanaması da uzun sürebiliyormuş bazen...belkide üstüne görme diye ona diyolardır...benim kayınvalidem 3 ay adet görmüş görümceme hamileyken...3 aylıkken anlamış bizim diger topictede bir arkadas adet oldugunu sandı ama megerse hamileymiş...
benim de olmuştu.
ama yerleşme kanaması yani implantasyon kanaması lekelenme şeklinde olur. benim 6 gün sürmüştü fakat normalden daha az kanama olmustu. sadece 1 ay üstüne görmüştüm.
test yaparsan şimdi çift çizgi çıkması lazım. inşallah üstüne görmedir
sevgiler...
Bende normal adet günümde normal regl oluyorum sanmıştım ama meğer hamileymişim, ama regl bitiminden 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim.. Ki ben hamile olduğumu düşük yaptığım zaman anladım kan değeri sonucunda. Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah..
evet canım ben ilk gebelğim adat olmuştum 10 gün sora tekrar ağrılı bi kanam olunca anladımbebeğim düştü ama şimdi ikincisine hamileyim allah sanada nasip etsin inşallah
inşallah yaaa çok istiyorum annem bana hamileyken adet oluyomuş 4 aylık olunca ben kıpırdamaya başlayınca örenmiş ama doğum kontrol hapı kullanıyomuş belki sebep ilaçtandır ama normal oluyomuş adetini ayy inaşşallahhhhhh ALLAH hepimize şirinmi şirin bebekler nasip etsinnnnn(AMİN)