Gebelikte Uyuştucu Krem ve Ev Tipi Lazer

Tententen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
2.764
3.874
83
İyi akşamlar kızlar

Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hamilelikye uyuşturucu krem ve ev tipi lazer kullanan oldu mu yada kullanılabilir mi???

Bilen varsa yada deneyen varsa yazabilir mi???

Lazerin her türlüsü zararlı. Bence krem de zararlı olabilir. Kullanmayın derim.

Ben tedavi sürecinde seanslarımı dondurdum. Risk alınacak bir süreç değil kesinlikle, takviminiz 7 haftayı gösteriyor daha yolun başı ilk 4 ay zaten başlı başına risk bence hiç denemeyin

İyi akşamlar kızlar

Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere hamilelikye uyuşturucu krem ve ev tipi lazer kullanan oldu mu yada kullanılabilir mi???

Bilen varsa yada deneyen varsa yazabilir mi???

Kullanım kılavuzunda hamilelik ve emzirme döneminde ipl lazer yapmayınız yazıyo benimkinde

Yaaa tamam o zaman 9 ay jilet mi yaptiniz peki nasil aldiniz yada o bolgeyi

Yapma. Ben 3 yil ara verdim toplam emzirme de dahil. Yeni baslayacam tekrar. Bebegine zarar verme lutfen

Lazerin her türlüsü zararlı. Doğal bir nemlendirici dışında krem de mecbur kalınmazsa kullanılmamalı bence. En güzeli ağda. Çok acımaz merak etme. Lazerle hemen hemen aynı acı diyebilirim ikisini de kullandım

Hic agda yaptirmamistim o bolgeye. Aciyor mu ya da tuyler ne kadar uzunlukta olmali

E tabi acıyor biraz
Kendin yapmak yerine bir güzellik merkezine gidebilirsin ama steril olmalı
Tüyler en az 1-1,5 cm olmalı
Ayda bir alabilirsin yani uzama hızına bağlı tabi

E tabi acıyor biraz
Kendin yapmak yerine bir güzellik merkezine gidebilirsin ama steril olmalı
Tüyler en az 1-1,5 cm olmalı
Ayda bir alabilirsin yani uzama hızına bağlı tabi

Tesekkur ederim. Artik oyle yapicam mecbur 9 ay jilet kullanirsam sonucu dusunemiyorum. Insallah acimaz fazla

Bacakları ve koltuk altını epilasyon aletiyle alıyorum, diğer bölgeye kısmen ağda bantı.
Epilasyon aletiyle en az 2 hafta rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…