Merhabalar sorum yukarda bu gun 5 ci gun isalim ve en fazla 3 kez gitim dun mesela 1 kez ama sulu isaldi ne yapmaliyim bulgaristanliyim ve hamilelikte ilac pek onermiyolar hatta vermiyolar bol su tuketiyorum ve kuru gidalar nerdeyse herseyi denedim Gebelik haftası 23+1
Doktorum bana affedersiniz kanlı ve sancılı ishal olursa derhal hastaneye gel demişti.
İshal oluyorum ama çok uzun sürmediği için doktor bir ilaç vermedi.
Beni demir ilacı kabız yerine ishal yaptı ama ishale yapacaklari çok da bir şey yok yaptıkların doğru sıvı kaybını azaltmak için bol su iç kaynamış patates falan ye o şekilde geçmesini bekle bence elimizden birşey gelmiyor hamilelikte çoğu hastalıkta ne yazık ki
Doktorum bana affedersiniz kanlı ve sancılı ishal olursa derhal hastaneye gel demişti.
İshal oluyorum ama çok uzun sürmediği için doktor bir ilaç vermedi.
Beni demir ilacı kabız yerine ishal yaptı ama ishale yapacaklari çok da bir şey yok yaptıkların doğru sıvı kaybını azaltmak için bol su iç kaynamış patates falan ye o şekilde geçmesini bekle bence elimizden birşey gelmiyor hamilelikte çoğu hastalıkta ne yazik ki
Ben 1 hafta once bobrek agrisindan hastanede yatim acaba orda antibiyotik tedavisi yaptilar o mubyapti diyorum moralim.bozuk bol su iciyorum korkuyorum
Ben 1 hafta once bobrek agrisindan hastanede yatim acaba orda antibiyotik tedavisi yaptilar o mubyapti diyorum moralim.bozuk bol su iciyorum korkuyorum