Gebelikte uzun sure isal olan varmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
703
159
33
32
Merhabalar sorum yukarda bu gun 5 ci gun isalim ve en fazla 3 kez gitim dun mesela 1 kez ama sulu isaldi ne yapmaliyim bulgaristanliyim ve hamilelikte ilac pek onermiyolar hatta vermiyolar bol su tuketiyorum ve kuru gidalar nerdeyse herseyi denedim Gebelik haftası 23+1

Gebelikte ishal vr kabızlık sürekli yaşanır.

Doktorum bana affedersiniz kanlı ve sancılı ishal olursa derhal hastaneye gel demişti.
İshal oluyorum ama çok uzun sürmediği için doktor bir ilaç vermedi.

Beni demir ilacı kabız yerine ishal yaptı ama ishale yapacaklari çok da bir şey yok yaptıkların doğru sıvı kaybını azaltmak için bol su iç kaynamış patates falan ye o şekilde geçmesini bekle bence elimizden birşey gelmiyor hamilelikte çoğu hastalıkta ne yazık ki

Gebelikte ishal vr kabızlık sürekli yaşanır.

Doktorum bana affedersiniz kanlı ve sancılı ishal olursa derhal hastaneye gel demişti.
İshal oluyorum ama çok uzun sürmediği için doktor bir ilaç vermedi.
Kac gun surdu acaba sizinki birde benimki sari 2 gundur acaba yediklerimle alakali olabilirmi diyorum bende anksiyete var strese bagli oluca yaziyodu rengi

Beni demir ilacı kabız yerine ishal yaptı ama ishale yapacaklari çok da bir şey yok yaptıkların doğru sıvı kaybını azaltmak için bol su iç kaynamış patates falan ye o şekilde geçmesini bekle bence elimizden birşey gelmiyor hamilelikte çoğu hastalıkta ne yazik ki
Ben 1 hafta once bobrek agrisindan hastanede yatim acaba orda antibiyotik tedavisi yaptilar o mubyapti diyorum moralim.bozuk bol su iciyorum korkuyorum

Kac gun surdu acaba sizinki birde benimki sari 2 gundur acaba yediklerimle alakali olabilirmi diyorum bende anksiyete var strese bagli oluca yaziyodu rengi
Benimki 10 günde taş çatlasın 1 gün oluyor yani sık sık değil

Ben 1 hafta once bobrek agrisindan hastanede yatim acaba orda antibiyotik tedavisi yaptilar o mubyapti diyorum moralim.bozuk bol su iciyorum korkuyorum
Korkma canım ondan olmuş olabilir tabi ama ishal bebek için zararlı bişey değil

Back
X