Gebelikte uzun yolculuk?

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.741
198
Arkadaşlar selam..
Gebeliğimin 25.haftasındayım 12 saatlık bır otobus yolculuğu riskli olabilir mi? Uçağa bınemıyorum yıllar once bır uck kazasında arkadasım vefat ettı ondan sonra hıc bınemedım. Fıkır verırmısın ız.

Bence doktoruna danış kişiden kişiye değişebilecek bi durum olabilir. Burdakiler git derse güvenip gitmeyeceksin heralde?

saat başı durup yürüyüş yapacaksanız arka koltukta oturup ayaklarınızı uzatma şansınız varsa sıkıntı olmaz tabi doktora danışın muhakkak ama yeni farkettim otobüs demişsiniz otobüste yapamazsınız kesinlikle..5 aylık hamile iken 5 saatlik yola gittim mahfoldum otobüsle

Bence doktoruna danış kişiden kişiye değişebilecek bi durum olabilir. Burdakiler git derse güvenip gitmeyeceksin heralde?

Tabıkı rastgele yola cıkılırmı bu halde.. Muhakkak doktoruma soracağım bi ultrasona gırerim onay verırse tabıkı cıkarım. Buraya yazmamın sebebi o an ıcın merak sadece.

Evet heleki ayaklar muhakkak şişiyor.
İlk gwbelıgımde 4 aylıkken 12 saat yol gıtmıstım aslında mecbur degılsen hıc rıske atmamalıyız. Ama ben mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…