Gebelikte Vajinadan su gibi akıntı?

Maminoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
5
0
1
merhaba arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim. Ara ara çok az kanamam olduğu için düşük ihtimali yüzünden zor süreç geçirdim ama şükür ki kanamam yok artık. Ancak bir arkadaşımla konuşuncaya kadar umursamadığım bir sorunum var , vajinadan su gibi ıslaklık oluyo bazen , tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı o yüzden olabilir mi , daha önce başına gelen var mı ?

Hamilelikte idrarda lökosit artar bu lökosit miktarı normal insanda idrar yolu enfeksiyonu olarak adlandırılırken hamilelerde normal olarak karşılanır bazen idrar kültürü yapılması gerekir. Akıntı ise çok normal ilk günden beri yaşıyorum bazen yoğun bazen az önemli olan kokusuz renksiz yada beyaz olması

Hamilelikte idrarda lökosit artar bu lökosit miktarı normal insanda idrar yolu enfeksiyonu olarak adlandırılırken hamilelerde normal olarak karşılanır bazen idrar kültürü yapılması gerekir. Akıntı ise çok normal ilk günden beri yaşıyorum bazen yoğun bazen az önemli olan kokusuz renksiz yada beyaz olması

Çok teşekkürler , doktora danışacaktım ama kendisi izinde, pazartesi geleceği için başka doktora da gitmek istemedim . İnternetten bakınca da karşıma çıkanlardan korktum açıkcası. İçimi rahatlattınız teşekkürler

Back
X