Gebelikte vajinal akıntı

sevimli2777

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
7
1
6
24
Merhaba arkadaşlar bebek düşüncemiz var vajinal akıntı nasıl oluyor ilk haftalarda gebeliğe dair hiçbir belirtim yok 4 gün sonra adet dönemim geliyor sulu bir akıntı geliyor kendimi bildim bileli normalde böyle akıntım gelmez zaman aralikli geliyor çok yoğun değil yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar bebek düşüncemiz var vajinal akıntı nasıl oluyor ilk haftalarda gebeliğe dair hiçbir belirtim yok 4 gün sonra adet dönemim geliyor sulu bir akıntı geliyor kendimi bildim bileli normalde böyle akıntım gelmez zaman aralikli geliyor çok yoğun değil yardımcı olur musunuz ?
Akinti ila gebelige isaret etmiyor,cogu kiside normal sekilde akinti olur. Istersen erken gebelik testi yap

Şu dönemde akıntı pek bi işaret veriyor sayılmaz gebelik ile ilgili. En yoğun akıntılar ileriki haftalarda oluyor hep. Adet gününden önce sanmıyorum olsun.

Şu dönemde akıntı pek bi işaret veriyor sayılmaz gebelik ile ilgili. En yoğun akıntılar ileriki haftalarda oluyor hep. Adet gününden önce sanmıyorum olsun.
Hmm sadece ayak üşütmem çok fazla ara sıra rahim bölgeme bir ağrı girip çıkıyor öyle şiddetli değil adetime 2 gün var ama ümitsizim

Merhaba, ne oldu sonucunuz. InşAllah hamilesinizdir, bilgilendirirseniz sizin gibi belirti yaşayanlara yol gösterici olur

Merhaba, ne oldu sonucunuz. InşAllah hamilesinizdir, bilgilendirirseniz sizin gibi belirti yaşayanlara yol gösterici olur
Evet kusura bakmayın uzun süre giremedim siteye piskolojim çok bozuktu gebeymişim bu belirtileri yaşadığımda 1 aylık bilmemisim düzensiz kese oluşmuş bebeğin kalp atışı durdugu için kürtaj oldum yoksa ben zehirlenmeye başlamış durumdaydım benim akıntılarım sulu gelirdi ayaklarım çok üşürdü sanki ayaklarım vücudumun bir bölgesi değil gibi kollarim falan sıcak ayaklarım donardi makatimdan bıçak saplanir gibi ağrılarım oldu bide rahim ağrılarım oldu göğüslerim şişmiş damarları belirgin vaziyetteydi aşırı idrarim olurdu adetimden 2 gün sonra gebe kalmışım bilmedim hayatımın en acı günüydü kürtaj olduğum gün 1 senedir bekliyordum onun yolunu nasip böyleymiş 😔😢

Back
X