gebelikte vajinal akıntı

fiona_16

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
76
0
16
Ankara
arkadaslar bişy sorucaktım.bende akıntı kulturunde trichomonas çıktı ve fitil verdi doktor ,5 gundur kullanıyorum ancak bugun akıntımda nokta şeklinde kan gelmiş.sizce kotu bişy midir?doktoruma ulasamadım ???

doktorlar kanama konusunda hassas davranıyorlar .bence bir doktora git en azından için rahat eder.geçmiş osun.benimde akıhtılarım var ama gitmedim daha doktora bol bol su içiyom.benim ama su gibi farklı geliyor akıntım.

akıntı bendede çok oluyor ama benimde su gibi geliyor bol bol su içiyorum ama yinede baya geliyor..kan geldiyse bencede bi doktoruna danış için daha rahat etsin..

arkadaslar bişy sorucaktım.bende akıntı kulturunde trichomonas çıktı ve fitil verdi doktor ,5 gundur kullanıyorum ancak bugun akıntımda nokta şeklinde kan gelmiş.sizce kotu bişy midir?doktoruma ulasamadım ???

Trichomonas tek hücreli parazittir..Kadınlarda vajinada erkekdede üretrada yaşar..Cinsel yolla bulaşır...Uzun dönem sessiz kalan bu bakteri gebelik gibi dönemlerde alevlenebilir.Kaşıntında olabilir dikkat etmen gerekir..bide eşinde bir doktora görünsün testler falan...

Vajinal akıntı içinde vajinaş duş yapmayın..Taharetinizi önden arkaya tek seferde..birde ıslak kalmasın ıslak ortamda bakteriler çok çabuk ürer..

hatun arkadaşımız bence gayet açık net ve özetle anlatmış bence

eğer kendi dr.na ulaşamadysan başka bir doktora görün kendi dr.na ulaşana kadar

bende de yoğun kıvamda akıntı vardı doktora akıntım var dedim hamilelerde normaldir dedi sonra doktorumu değiştirdim yeni doktoruma söyledim çatı muayenesi yapılırken fark ettiki mantar varmış fitil ve krem verdi ama çok kötü oldum mahvetti beni oturamıyorum üstüne travazol sürdüm biraz rahatlattı..çatı muayenemde canım çok yandı doktor mantardan dolayı doğumda da böyle canın yanar tedavini aksatma dedi doğuma iki haftam var acaba ozamana kadar düzelirmi çok üzülüyorum çünkü doğumda bebeğime de bulaşabilirmiş

akıntının rengi kokusu nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…