Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günlük ped çok kullanma tetıklemesın ıycene peçete koy,benımde son 2 ay olmuştu akıntım ama rakı gıbıydı ve kokusuzdu.Bende yenı doğum yaptım 17 gün oldu sağlıkla kucağına almak nasıp olsun sanada.
günlük ped çok kullanma tetıklemesın ıycene peçete koy,benımde son 2 ay olmuştu akıntım ama rakı gıbıydı ve kokusuzdu.Bende yenı doğum yaptım 17 gün oldu sağlıkla kucağına almak nasıp olsun sanada.
Amin cnm teşekkür ederim iki hafta sonra kontrolüm var ozaman danisym bakalım doktor ne diyck buarada hayırlı olsun cnm bebeğin Rabbim analı babalı buyutsun
Amin cnm teşekkür ederim iki hafta sonra kontrolüm var ozaman danisym bakalım doktor ne diyck buarada hayırlı olsun cnm bebeğin Rabbim analı babalı buyutsun
amin canım hepimizinkini inşallah.Bence 2 hafta bekleme eğer için rahat değilse,kokulu akıntılar enfeksıyon habercısı olabılıyo bazen ihmal etme ama telaşta yapma bebeğe bı zararı yok bi antıbıyotıkle geçiyo genelde.
amin canım hepimizinkini inşallah.Bence 2 hafta bekleme eğer için rahat değilse,kokulu akıntılar enfeksıyon habercısı olabılıyo bazen ihmal etme ama telaşta yapma bebeğe bı zararı yok bi antıbıyotıkle geçiyo genelde.
Off ben çok şikayetçiyim bu konuda doktor vajinal mantar dedi fitil uyguladı ancak gene aynı gene aynı sürekli iç çamaşırım batıyor 90 derece de kaynatıp kullanıyorum elimdrn başka bişey gelmiyo
Kizlar bende de var 2 defa ayri fitiller uyguladi. Ama hala tekrar ediyor. yarin tekrar gidicem doktora kurtulmak istiyorum korkuyorum da zaten pooffff....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.