gebelikte vajinal akıntı

Canm benden kotu durumda olma akdeniz atesi war ankilozan spondilit diye bi eklem hastaligim war. Ilaci icmezsem bana zrar icsem bebege zarar. Dun gece atak gecirdim hastaneye gittik serum tktilar aglamaktan dudaklarm uyustu hemsireler geldi neren agriyo diyolar bebegimi kaybetmek istemiyorm dedm. Su saat oldu bise yiyemiyorum kendimi zorluyorm sirf bebegm icin. Yani demek istedigim su hepimiz korkuyoruz ama rabbim onlara bu dunyada yiyecek ekmek icecek su nasipettiyse ne olursa olsun yanimiza geleceklr icini ferah tut elini karnina koy ayet el kursi oku
Canım cok gecmiş olsun allahım yavrularımızı bize bagışlasın rabbim..hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallahhhb.

Cok normal rahat ol ama orayi kuru tutman lazim. Akinti normal de akintidan sonra mantar filan olusmasi anormal. Camasirlwrini yuksek derecede yika gun icinde sık sık degistir. Mumkunse kilotlarini utule. ben ilk zamanlar altima kacirdim zannederdim. Ilk haftalar crinone jel kullanirdim beyaz akinti olurdu. Sonra dusuk riskinden dolayi progestan igne oldum o zaman da sari akinti gelmeye basladi. Bunlar cok normal. Gunluk ped kullanan var ama ben saglikli bulmuyorum prcete koymak bile daha saglikli geliyor bana. Akinti ile birlikte kasintin ya da yanma hissi varsa akintin kotu kokuyorsa o zaman dr.una danismalisin
Bilgilerin icin cok saol canım icim rahatladı valla..

İnşallah canım icim rahatladı saol..
Gittinmi canım doktora bende 11+1 günlüğüm hep su gibi akıntım oldu hatta arada kahverengi akıntılarım oldu sürekli doktora kostum hep bakıldı bir problem yok dedi doktor normalmiş gebelikte senin kalp atışı duyuldu demi sorun yok

Gittinmi canım doktora bende 11+1 günlüğüm hep su gibi akıntım oldu hatta arada kahverengi akıntılarım oldu sürekli doktora kostum hep bakıldı bir problem yok dedi doktor normalmiş gebelikte senin kalp atışı duyuldu demi sorun yok
Canım grdm duymadım iyi dedi dktor bu arada karnın sert mi? Bnm sert bu kötü bişi mi?

aynısı bende de var çok özür dileyerek söylüyorum ama sanki altına kaçırmışsın gibi bi ıslaklık sürekli çamaşırlarımı değiştirme ihtiyacı hissettiriyor. renk ve koku yoksa korkulacak bişey yok normalmiş...

yanma, kaşintı koku yoksa sıkıntı yok..ve rengıde beyaz beyaza yakın ıse normal....hamılelerde akıntı oluyor cok normal ama dediğim gıbı rengı onemlı....yınede için rahat değilse doktora gıtığın zamn sor....normal dıyecek

canm hamilelikte oluyo bazen böyle ama dokora danışmak lazım bendede vardı tahlil yapıldı iltihap enfeksiyon çıktı fitil kullandım geçti çok korkma ama ihmalde etme geçmiş olsun

Back
X