Gebelikte vajinal mantar

meraklibirisi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
19
10
18
30
Merhaba kızlar. Gebelikte mantar enfeksiyonu olan varmı? Benim gebelikten önce başladı fitil ve ilaca yanıt vermedi. Doktorda başka bisey yapamayız diyor. Bu durumu yaşayan varmı ? Çok rahatsız edici bi durum.

Merhaba kızlar. Gebelikte mantar enfeksiyonu olan varmı? Benim gebelikten önce başladı fitil ve ilaca yanıt vermedi. Doktorda başka bisey yapamayız diyor. Bu durumu yaşayan varmı ? Çok rahatsız edici bi durum.
Ben varım20 haftalık hamileyim iki defa vajinal mantar geçirdim.İkisinde de 3 günlük fitil kullandım geçti.

Şuan hiç olmuyor mu? Ben fitil kullandım 2gün biraz azaldı ve suan yine arttı. Çok moralim bozuluyor gebe kalmadan öncede olmuştu çok sefer hiç bi zaman tam geçmedi. Ne yapmak gerek

Şuan hiç olmuyor mu? Ben fitil kullandım 2gün biraz azaldı ve suan yine arttı. Çok moralim bozuluyor gebe kalmadan öncede olmuştu çok sefer hiç bi zaman tam geçmedi. Ne yapmak gerek
İki hafta önce oldum en son.3.fitilden sonra kasintim geçti akıntı bı iki gün daha devam edip kesildi.Yine arttiysa tekrar olmuşsunuzdur.Moralinizi bozmayın doğru tedaviyle geçer.Doktorunuza tekrar gidin bence.

Tablet kullanamayız şu durumda diyor. 2 kez fitille de geçmedi, dün tekrar söyledim ilaç önermedi. Sirkeli su ve yogurtla destekle dedi sadece. Ay aglanası bi durum

Tablet kullanamayız şu durumda diyor. 2 kez fitille de geçmedi, dün tekrar söyledim ilaç önermedi. Sirkeli su ve yogurtla destekle dedi sadece. Ay aglanası bi durum
Bilirim o mantarın kaşıntısı acısı ne illet biseydirgecmez de kolayına kasindikca kaşınır insanın hayat kalitesini düşürür.Kuzum pamuklu iç çamaşırı giy ve mutlaka kızgın ütü bas,duştan sonra özel bolgeni çok iyi kurula,fitile ok verirse devam et çünkü bazen 1 hafta sonra etki edio fitil ben de öyle olduğu olmuştu gebelik öncesi.Ben uzun zamandan beri iç çamaşırlarımi pamuklu dışında kullanmıyorum.Bi de bol su tuket.Sirkeyi ben de denemiştim ama ise yaramamisti bende inşallah sende yarar.

İşin tuhaf tarafı iç camasırlarım hep pamuklu ve ütülüyorum. 3lt de su iciyorum günde. Geçmedi gereken yerde azalma bile olmadı. Beni strese sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…