iki gün önce bulantı kusma yüzünden acile gittim, ardından biraz kasılma yaşadığım için, acildeki kadın doğum doktoru kontrol etçem diye muayene edicem dedi, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, bu kadar adilik olmaz, o kadar kötü davrandı ki, sanki ben orda hamile bir bayan değilim de hamile ineği kontrol eder gibi, bileğine kadar muayene etti, bi de sanki her gün birine açmaya alışkınmışım gibi, aç aç aç aç diyo bana, ya bi insan saygı duyar, bi psikoloji nedir düşünür, bu kadın hamiledir gücüne gider eder diye bi içinden geçirir, doktorum her şey yapabilirim doğal bunlar felan fasa fiso, psikoloji denen bişey var kardeşim. ayıptır günahtır, ne biçim bi davranış bu, bi tek onu kadın doğum doktoru görmedik, örtü denen bişey var, ne öyle köpek mi muayene ediyosun, işte etik denen kavram burda devreye giriyor, etiğine tükürdüğümün doktoru, hatırladıkça deli oluyorum, ama hastaneye gittiğimde ilk işim, onun bu davranışı yüzünden hakkında ilgili kişilerle konuşmak olucak, o gün hastaydım zaten o durumu yaşayınca psikolojim devamında bir olumsuzluk yaşamaya müsade de etmedi, yoksa iyi benzetirdim ben onu, terbiyesiz !
ama ona rağmen, yine de kötü düşünmeyeceğim, normal doğurmam gerekirse doğurucam, Allah en büyük yardımcımızdır, inşallah kötü anlar zamanlar yaşamayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
o doktorun da bu yazı her okundukça, bi yerleri çınlasın !![]()
kesinlikle sikayet et.. bir daha kimseye bu sekilde davranamasin..Bir kere ben herhangi doktorun hic farketmez suratinin asik olmasina bile dayanamiyorum .korkuyorum..kendimi rahat hissetmiyorum.. Doktorlar daha guleryuzlu daha sicak daha yumusak olmalari lazim..olmayanlar uyarilmali..doktorluk yapmasinlar o zaman. herkes sevdigi faydali oldugu isi yapmali..hayret bisi..sani zora doktorluk yaptiriyorlar..kesinlikle sikayet edin.. oda rahatsiz huzursuz olsun..