gebelikte vajinal olmayan rahimici kanaMa?!

Yusuf misali

Rabbime sonsuz hamd
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
142
59
48
Kizlar 4 haftalik gebeyim bebegin kesesinin yaninda rahimici kanamam oldugunu soyledi doktor bol istirahat et dedi bide proluton igne yazdi 2 gunde 1 vurulmam icin progestan kullaniyorum aksam yatmadan once 1 tablet vajinadan kaygiliyim cunku cok zor hamile kaldim benzer sorun yasayanlar icimi aydinlatirsa sevinirim

Kizlar 4 haftalik gebeyim bebegin kesesinin yaninda rahimici kanamam oldugunu soyledi doktor bol istirahat et dedi bide proluton igne yazdi 2 gunde 1 vurulmam icin progestan kullaniyorum aksam yatmadan once 1 tablet vajinadan kaygiliyim cunku cok zor hamile kaldim benzer sorun yasayanlar icimi aydinlatirsa sevinirim
çok geçmiş olsun umarım korkularınız yersiz çıkar sağ sağlim alırsınız kucağınıza konuyla alakalı bi bilgim yok bi geçmiş olsun diyeyim dedim

Gecmis olsun. Benim durumum ayni olmasa da hamileliklerde farkli farkli kanama yasayanlar oluyormus bunu ogrendim. 15.hafta icindeyim ama 10.haftadan beri hergun kanamam oluyor agrili bide :( kanama cogalinca doktora tasiniyorum. Azalinca eve geliyorum. Korkutmak icin soylemiyorum yanlis anlama tam tersi beterin beteri var diyorum yani:) rabbim saglik sihhat versin.allahin dedigi olur. Benim gibi yat dinlen surekli. Bugunlerde gececek insallah

Back
X