Gebelikte vitamin b12 baktırılırmı ?

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.452
1.301
133
46
Merhaba, 12. Haftamdayım. Doktorum kalp atışı duyulunca rutin kan testleri istedi ve arasında vitamin b12 yoktu. Siz yaptırdınız mı ? Veya önemi varmı acaba ? Benim dojtorum neden istemedi acaba ???

Tsh sonucuna mutlaka bak . Bazen drlar gecistiriyorlar nedense.. Gebelikte 2 olması gereken değer 4 çıktı .. birsey söylemediler ilk haftalar ancak 14.haftada farklı bi dr bu durumu belirtti ve suan bunun için ilaç kullanıyorum. . Çünkü bu tedavi edilmediğinde zeka geriliği olabiliyormus artik sürekli kontrol altındayim ve berbat bi hamilelik geçiriyorum .. Geç değil dedi dr korkma dedi ama kaç hafta önce çıkan şeye yeni tedavi görmeye başladım. . Yapılan kan tahlilleri sonuçları gebeye göre değerlendirmesi gerekiyormus. Normal sanip yanılma mutlaka bilgi edin.. B12 için de benden tahlil aldı sonuç bekliyorum...Hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına. ..

Baktığın çünkü bebek bütün b12 deposunu bosaltiyor.aslinda en iyisi iğne olarak almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…