Gebelikte yapılan asilara ödeme

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Slm arkadaşlar bir arkadaşım gebelikte yapılan asilara devletin ödeme yaptığını söyledi böyle birşey varmı ? Bilgisi olan yazabilirmi hamilelikte olduğumuz asilara para alabiliyor muyuz ?

Nasıl bir ödeme imiş bu. 2.doz Tetanoz aşısı yaptırdım ne 5 sene önce ne şu an bir ödenek almadım. Bence arkadaşınız doğum parası veya süt parası ile karıştırmış olmasın?

Nasıl bir ödeme imiş bu. 2.doz Tetanoz aşısı yaptırdım ne 5 sene önce ne şu an bir ödenek almadım. Bence arkadaşınız doğum parası veya süt parası ile karıştırmış olmasın?
Bilmiyom cnm hemşirenin söylediğini söyledi int buna dair şeyler buldum biraz karışık geldi bilen vardır dedim belki

Bana kmse aşı oldum dye para vermedi valla 🤣

Devlet hem bedavadan aşılayacak hemde üstüne para mi verecek. Gerci okadar asi karsiti var ki onlar icin olabilir 😂 saka bi yana bende duymadim oyle bisey cokta mantikli gelmedi tetanoz asisi kisisel saglimiz icin yapiliyor bulasici bir hastaliga karsi degil bulasici hastalik asisi olsa tesvik amacli diycem ama

Devlet hem bedavadan aşılayacak hemde üstüne para mi verecek. Gerci okadar asi karsiti var ki onlar icin olabilir 😂 saka bi yana bende duymadim oyle bisey cokta mantikli gelmedi tetanoz asisi kisisel saglimiz icin yapiliyor bulasici bir hastaliga karsi degil bulasici hastalik asisi olsa tesvik amacli diycem ama
Evet cnm bende öyle düşünüyorum iki kişi söyleyince bende yenimi acaba diye merak ettim 😂

Bi karşıtlık varsa bizde olalım dicem ama yok yok bişe vermezler 🤪

Back
X