Gebeliğe Hazırlık Gebelikte yenilen şeyler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ghb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ghb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
4
1
1
24
Kayınvalidem az önce çilek vs yersen ve ellerini yıkamadan yüzüne sürersen bebeğinin yüzünde çilek lekesi çıkar dedi sizce bunun doğruluğu nedir.

Kayınvalidem az önce çilek vs yersen ve ellerini yıkamadan yüzüne sürersen bebeğinin yüzünde çilek lekesi çıkar dedi sizce bunun doğruluğu nedir.
Yaa batıl inanç hepsi takılmayın hiç 😂

• Beğen
Reactions: ghb
Ben inanıyorum çünkü bende kocaman leke var.
Annem hususi yapmis bakalım ancak mi diye maalesef olmuş.

Arkadaşımda yanağında çilek lekesi var,çilek mevsiminde resmen çilek şeklini alıyor ve pütür pütür oluyor kipkirmizi.
Gül lekesi olanı da gördüm.

• Beğen
Ben inanıyorum çünkü bende kocaman leke var.
Annem hususi yapmis bakalım ancak mi diye maalesef olmuş.

Arkadaşımda yanağında çilek lekesi var,çilek mevsiminde resmen çilek şeklini alıyor ve pütür pütür oluyor kipkirmizi.
Gül lekesi olanı da gördüm.
Yaaa geçmiş olsun

etrafımda hamile olan kişilerden de çok duyuyorum ya inanamasam bile hamile kalırsam dikkat ederim kesin

• Beğen
Onu bilmem ama bizde de soyle derler . hamileuken cok tv izleme hayvan belgeseli izleme . en cok neye bakarsan ona benzer bebek . iki hamilelik boyunca psikolojik olarak belgesel seven biri olarak asla belgesel izlemedm 🙄 bide canin bisey cekerde yemezsen bi yerlerine dokunma dogum lekesi olur o istedigin seyin seklinde ben ikinci de hamburger istediydim bi turlu yemek kismet olmadi kizkmin ensede kocaman leke var ama birazda ben sunu anladim neye inanirsan o oluyo . hic takilma canim 😊 guzel bir hamilelik gecirirsin insallah 😇

Onu bilmem ama bizde de soyle derler . hamileuken cok tv izleme hayvan belgeseli izleme . en cok neye bakarsan ona benzer bebek . iki hamilelik boyunca psikolojik olarak belgesel seven biri olarak asla belgesel izlemedm 🙄 bide canin bisey cekerde yemezsen bi yerlerine dokunma dogum lekesi olur o istedigin seyin seklinde ben ikinci de hamburger istediydim bi turlu yemek kismet olmadi kizkmin ensede kocaman leke var ama birazda ben sunu anladim neye inanirsan o oluyo . hic takilma canim 😊 guzel bir hamilelik gecirirsin insallah 😇
Çok sağolun bilgilendirdiğiniz ve güzel dilekleriniz için ♥️

Bir sürü veteriner kadın var hamile kalıp işini yapıp doğuruyor
Köyde yaşayan hayvancılıkla uğraşan bir sürü kadın var 9 ay hayvanlarla haşır neşir
Evinde hayvan bakan kadınlar var hamilelikleri boyunca hayvan kucaklarından inmiyor
Bilim insanı kadınlar var hayvanları inceleyen takip eden bunlar da hamileyken çalışıyor
Hiç hayvana benzeyen bebek görmedim ben siz? Bu insanların da kuyruklu, pençeli, hortumlu bebekleri olmuyor
Azıcık ya azıcık mantıklı olmak çok mu zor

2 tane kedim var 1 tane de annemlerde var, kedileri kucağına alma çocuğun kıllı olur dendi bana 🤣🤣

Bir sürü veteriner kadın var hamile kalıp işini yapıp doğuruyor
Köyde yaşayan hayvancılıkla uğraşan bir sürü kadın var 9 ay hayvanlarla haşır neşir
Evinde hayvan bakan kadınlar var hamilelikleri boyunca hayvan kucaklarından inmiyor
Bilim insanı kadınlar var hayvanları inceleyen takip eden bunlar da hamileyken çalışıyor
Hiç hayvana benzeyen bebek görmedim ben siz? Bu insanların da kuyruklu, pençeli, hortumlu bebekleri olmuyor
Azıcık ya azıcık mantıklı olmak çok mu zor
Bu benim fikrim degil zaten . ama kaliplasmis dusunceler var heryerde , bende inanmiyorum .ama hamilelik psikolojisi ile izlemedm 😏

Back
X