Gebelikte yoğun kanama

Benimde yoğun kanamam oldu iğne ilaç tedavisi kullandım 2 gün hastanede yattım şuan çok iyiyiz şükürler olsun,kanamam tamamen geçti. Kendinize mutlaka çok dikkat edin, yormayın kendinizi ve tabiki doktor da çok önemli, mutalak iyi bir doktorunuz olsun ve onu çok iyi dinleyin. Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis ilsun moraliniz bozmayin.Bir yakinimda oldu bir kere ani sekilde kan bosalmis ama saglikla aldi bebegini diger hamileliginde de yasamis bunu onda da sikinti olmamis.yapisal bir durum olabilir onun iki cocuguda gayet saglikli insallah sizinde oyle olur saglikla kucaginiza alin.
Insallah öyle olur çok teşekkür ederim benim ilk gebeliğin de hiç kanama olmamıştı ikinci gebelikte kalbi atmadı alındı gene kanama olmadi üçüncüde kanama oldu hayırlısı bakalim

Benimde yoğun kanamam oldu iğne ilaç tedavisi kullandım 2 gün hastanede yattım şuan çok iyiyiz şükürler olsun,kanamam tamamen geçti. Kendinize mutlaka çok dikkat edin, yormayın kendinizi ve tabiki doktor da çok önemli, mutalak iyi bir doktorunuz olsun ve onu çok iyi dinleyin. Çok geçmiş olsun.
Doktorum iyi çok şükür ama kanamanin tekrarlaması çok tedirgin etti çok tesekkür ederim cvp için sağlıkla kalın...

Ben de plesentada yada kesede bir şey yok rahimde kanama alanı var sadece okadar
geçmiş olsun canım benim de 7.haftaya girerken aynen öyle yolda ev giderken üstüm dizime kadar ıslaktı önce su geldi sonra kan başlamış daha sonra adet gibi devam etti kıpkırmızı şekilde acile gittim düşük riski dinlenme ve progestan tabi şimdi 2 ye geçti kanama durdu ama kontrollerde kese etrafı kanama alanı deniyor 5 Marta gideceğim tekrar kanama olmadıkça sorun yok ama ağrım var açıkcası düşük riski olduğundan ağrın var dedi doktor hayırlısı olsun inşallah sorunsuz geçer kucağımıza alırız

Benimde 13. haftada ani yoğun kanamam oldu acile gittim bir gece yattım serum ve ilaç verdiler. Bikaç gün sürdü az az kanama sonra kesildi. İki hafta evde yattım bende. Hala dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum, ayakta fazla kalmıyorum ve fazla yorulmamaya çalışıyorum. Çok şükür şimdi iyiyim ama 1 ay önce kontrole gittiğimde içerde kanama alanı vardı. Perşembe yine kontrolüm var geçti mi merak ediyorum. Ama bebeğim sağlıklı çok şükür bol bol tekmeliyor annesini :) Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım.

Arkadaşlar pamuk ile sildim böyle bir akıntı geldi bu ne demek oluyor yoğun değil acım da yok korkuyorum 5 haftalık hamileyim

Eklentiler

• 20180415_001213.webp
    20180415_001213.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X