- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
22 haftalık hamileyim. 24 saat idrarda protein biraz yüksek çıktı, damarların tekinde de çentik çıktı. İstirahat raporu verdi, evdeyim. Tansiyonumu sürekli ölüyorum, düşmeye başladı i. Kötü bir şey düşündüğüm veya ağladığım an artıyor. Biraz da kafada bitiyor sanırım tansiyon işi. Tuzu, salçayı, zaytini, hazır olan herşeyi, tatlıyı, bana zevkten başka faydası olmayan herşeyi kestim.
Bende 19 haftalık hamileyim. Üçüz gebelik benimki. Zaten risklerini en başından beri biliyordum ama belirtileri bu kadar erken başlayacağını düşünmemiştim. Bu tansiyon işinden sonra daha çok korkmaya başladım. Önceden böle değildim. Şimdi sanki her an bişi olucak die tetikte olmak çok zor. İnşallah 7. Aya kadar sıkıntısız atlatırım bu süreci. Banada dr kesinlikle tuz yok dedi. Şimdi herşeyi tuzsuz tüketmeye çalışıyorum. Ara ara düşüyor ama gene aynı. Bana ilaçda vermediler. Şimdi gideceğim dr ne diyecek bakalım.
Merhaba arkadaşlar Eskı konunuzu yeniliyorum ama Hamılelıkte tansıyon sıkıntısı yasıyorum bende.. Benımle deneyımlerınızı paylasabilir misiniz? Ne yaptınız Ne yapmamı tavsıye edersiniz.. Bebeklerınızde yada sizde sağlık sıkıntılarını yasadınız mı? Hamılelıkten sonra devam ediyor mu=?