Cok gecmis olsun. Ne kadarlik gebesin kac cikiyor tansiyonun?Gebelikte tansiyon yüksekliği olup düşürmek için ne yapmalıyiz önerisi olup bilen varmı acaba
benimki de sürekli bu aralıktaydı. normalde de düsük tamsiyonuö var. doktorum gayet iyi dedi hepCok gecmis olsun. Ne kadarlik gebesin kac cikiyor tansiyonun?
Gebe olmasan onerim olurdu ama suan bilemedim doktora gitmis miydin?
Benim sürekli düşük 7 haftalik suan bazen 11/5 bazen 10/6 çıkıyor tuzlu ayran iciyorum
Ay Allah korusun yok yok tuzlu ayran dediysem normal ayran cok atmiyorum kucuk bi çimdik :)benimki de sürekli bu aralıktaydı. normalde de düsük tamsiyonuö var. doktorum gayet iyi dedi hepayrıca düsük tanaiyon risk oluşturmaz, yüksek tamaiyon gebelik zehirlenmesine sebep oluyor.
çok fazla tuzlu tüketmeyin Allah korusun
benim doğuma kadar hep 10/6, 11/7 oluyorduAy Allah korusun yok yok tuzlu ayran dediysem normal ayran cok atmiyorum kucuk bi çimdik :)
Normalde hep 11/7 cikar arada duserdi ama yukselmezdi. İnşallah gebelik boyunca da yukselmez. Gebelik beslenme listeme gore besleniyorum aslinda ama sicaktan belki de :)
İnşallahbenim doğuma kadar hep 10/6, 11/7 oluyordubir sorun da yasamadım aksine çok rahattı hamileliğim. siz de insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Cok gecmis olsun. Ne kadarlik gebesin kac cikiyor tansiyonun?
Gebe olmasan onerim olurdu ama suan bilemedim doktora gitmis miydin?
Benim sürekli düşük 7 haftalik suan bazen 11/5 bazen 10/6 çıkıyor tuzlu ayran iciyorum
Haber edin bize de bilgi edinmis oluruz, ne olur ne olmaz bileleim :)Yani gecenlerede 140/70 çıkmıştiniste bazen nabzım yükseliyor yeni yrni başladı 30 haftalığım şuan yarın dahiliye doktoruna gitcem danışmak için sizede geçmiş olsun
Benimde yükseldi bebiş doğalı 54 gün oldu. Stresten uzak durun sıcağa çok çıkmayın. Ben alfamet kullandımGebelikte tansiyon yüksekliği olup düşürmek için ne yapmalıyiz önerisi olup bilen varmı acaba
Benimde yükseldi bebiş doğalı 54 gün oldu. Stresten uzak durun sıcağa çok çıkmayın. Ben alfamet kullandım
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBenimde yükseldi bebiş doğalı 54 gün oldu. Stresten uzak durun sıcağa çok çıkmayın. Ben alfamet kullandım
Âmin ben teşekkür ederim. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah'ım analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Merhana benşmde tansiyonum yüksek çıkıyor, 32. Haftamdayım. Günde 4 defa alfamet içiyorum ama sanki hiç düşürmüyor. 13.9 /14.9 arası değişiyor sürekli. Nadiren 12.8 çıkıyor.Yeni doğum yaptım. Hamileliğimin 32. Haftasından itibaren yüksek tansiyon problemi yaşadım. Çok zor günlerdi ama sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi. Hiç korkmayın kadın doğum doktorunuz size ilaç yazacaktır. Bana kadın doğum doktorum ilaç yazdı.
Vallahi ben ilacı içerek 38 e kadar bebeğimi karnımda durdurdum. Çok zor günlerdi inşallah siz hiçbirini yaşamazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhana benşmde tansiyonum yüksek çıkıyor, 32. Haftamdayım. Günde 4 defa alfamet içiyorum ama sanki hiç düşürmüyor. 13.9 /14.9 arası değişiyor sürekli. Nadiren 12.8 çıkıyor.
Benimde tek umudum o yönde. Vaktinde sağlıkla gelmesi. Sizin tansiyonunuz düzene girmişmiydi peki ilaçlaVallahi ben ilacı içerek 38 e kadar bebeğimi karnımda durdurdum. Çok zor günlerdi inşallah siz hiçbirini yaşamazsınız. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?