- 25 Haziran 2016
- 41
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi parlar1106
Merhaba ben 11 haftalık hamileyim tatildeyiz ve denize girmeye çok korkuyorum doktorumu arıyorum açmıyo bi bilgisi olan var mı acaba sakıncalı mı bu kadar kiçükken denize girmek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimDÜŞÜK TEHLİKESİ YOKSA DENİZ VE HAVUZA GİRİLEBİLİR
Anne adayının düşük ya da erken doğum tehlikesi yoksa gebelik döneminde deniz ve havuzdan yararlanılmasında sakınca olmadığını ifade eden Op.Dr. Pınar Özalp, sözlerini şöyle tamamladı: "Ancak, gebelik dönemi dışında da havuz kaynaklı enfeksiyon hastalıklarının daha sık görüldüğü unutulmamalıdır. Günün erken saatlerinde ve deniz suyunun temizliğine güvenilen yerlerde denize girmeye özen gösterilmelidir. Denize girerken, güneş yanıkları ve lekeleri, böcek ısırmaları ve düşmelere karşı da dikkatli olunmalıdır."
İnternetten buldum cnm
Bişey deil :)Çok teşekkür ederim
Canm yuzmek sakincali dgl diye biliyorum ama enfeksiyondur ters harekettir kayip dusmektir bunlar ihtimal dahilinde.bence tedbirli olun.hersey takdiri ilahi ama onlem almakta bizim elimizde...Merhaba ben 11 haftalık hamileyim tatildeyiz ve denize girmeye çok korkuyorum doktorumu arıyorum açmıyo bi bilgisi olan var mı acaba sakıncalı mı bu kadar kiçükken denize girmek
Merhaba ben 11 haftalık hamileyim tatildeyiz ve denize girmeye çok korkuyorum doktorumu arıyorum açmıyo bi bilgisi olan var mı acaba sakıncalı mı bu kadar kiçükken denize girmek
O bence hazir havuzu bulmusken belki suda doğururum diye çabalıyordurDoktorunuza sormalısınız tabii ama tatilden yeni döndüm, otelde kalan Rus bir kadın vardı karnı da bayağı büyüktü hamileliğinin son dönemlerindeydi yani. Cumburlop diye atlayıp duruyordu havuza benim aklım çıkıyorduriskli gebelik değilse bir şey olmaz bence ama temiz olsun havuz, mümkünse deniz de tercih edilebilir.
O bence hazir havuzu bulmusken belki suda doğururum diye çabalıyordur![]()
Ben 9 haftalik falandim denizede girdim dag tasta tirmandim camur banyosu bile yaptim doktor dusuk riski yok dediyse korkma dikkatli ol yeter icerdede suyun icinde minik kuzu zaten :))Merhaba ben 11 haftalık hamileyim tatildeyiz ve denize girmeye çok korkuyorum doktorumu arıyorum açmıyo bi bilgisi olan var mı acaba sakıncalı mı bu kadar kiçükken denize girmek