Doğuma Hazırlık Gebelikteilk 3 ay ve Grip

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bal10cukk

Mona
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
2.215
2.482
333
Son 4-5 günde hayatım o kadar tuhaflastiki. 3 aylık evliyim olmaz dediğim zaman hamile kaldığını öğrendim (vajinismusum) ve nerdeyse ertesi günü ağır grip oldum. Yıllık izinde olduğumuz için eşimin memleketine geldik. Küçük bir ilçedeyiz. Henüz kese görmeye gitmedim bugün devlet hastanesine gideceğim. Çok korkuyorum.. Ateşim yok sürekli ölçüyorum. Ama boğazım burnum acayip yanıyor. Gözlerim sulanıyor. Bebeğe bir zarar veriyor muyum şu an

grip olma sebebin muhtemelen hamile olman. Çünkü vucut direnci bir anda düşüyor. Doktora gittiginde sana uygun ilac yazarlar. İlk hamileligimde çok ağır griptim antibiyotik bile kullandim. Agir atlatmistim

grip olma sebebin muhtemelen hamile olman. Çünkü vucut direnci bir anda düşüyor. Doktora gittiginde sana uygun ilac yazarlar. İlk hamileligimde çok ağır griptim antibiyotik bile kullandim. Agir atlatmistim
Bende şu an inanılmaz ağırım. Uyuamıyorum nefes alamıyorum. Hapşırdıkça kaşıklarım batıyor. Ve kayinvalidem saolsun halden hiç anlamıyor. Süzülüyormuşum geldiğimden beri yarın evimize döneceğiz doktor yolculuk etme der diye çok korkuyorum

Tavuk suyu corba, et suyu corba yap. Karabiberli limonlu. İhlamur bulabilirsen sadece bitki cayi ihlamur içebilirsin. Meyve suyu ya da meyvenin kendisini tuket. Vitamin almak iyi gelir

Tavuk suyu corba, et suyu corba yap. Karabiberli limonlu. İhlamur bulabilirsen sadece bitki cayi ihlamur içebilirsin. Meyve suyu ya da meyvenin kendisini tuket. Vitamin almak iyi gelir
Ihlamur bogazima cok iyi geliyor. Bitki çaylarına vada etmiştim. Onu icebildigimizi bilmiyordum

Bebeğe zararı olmaz iki kere ağır grip oldum
Uzun sürdü ilaçsız atlattım
Sıcak su bal limon nane karışımı iç

Ay geçmiş olsun.
Ben de hamileliği öğrendikten sonra 4 ayıma girene kadar grip ve aşırı boğaz ağrısıyla savaştım.
Ama nasıl boğaz ağrısı, tahrişten kanaması, sesimin çıkmaması, acıdan gece uyuyamamak, sadece sulu tüketmek..
Mahvoldum..
Çok gittim sağlık ocağına, doktora. Ay ilaç da vermediler.
Bal ile sirkeyi karıştırıp ye dedi doktorum. O boğaz ağrıma iyi geliyordu. Süt ile balı karıştırıp içtiğim gece de rahat uyurdum..
12" haftadan önce ilaç içilmiyor ağrı kesici vs.. O yüzden ağrıyı paşa paşa çekiyoruz :))

Ben şimdiden unuttum o acıları, artık ellerimin acısından uyuyamıyorum :/
bebeğim doğunca bunlar da geçecek ve mide bulantılarını, kusmalarımı, boğaz ağrılarımı vs unuttuğum gibi bunları da unutacağım

Sen de unutacaksın, bu günler geçecek, sabret

Inşallah ❤ doktor da aynısını dedi dün , ateşin yoksa strese girme stres daha çok etkiler dedi. Ilk gebelik olunca insan nasil hiç borel şey bilmiyorum ben moduna giriyor misal dün bahçeden turp getirdi kayinvalidem yesem mi yemesem mi bilemedim. Israr edince yedim. Internette baktım folik asit deposuymuş bilmeden kötü bi şey yapacağım diye korkuyorum ama.yava yavaş da alisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…