Gebelikteki mide bulantıları mahvetti beni!!!:(

ANAYIMBEN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
6
0
1
İzmir
HERKEZE MERHABA 7 HAFTALIK HAMİLEYİM TAM BİR HAFTADIR DÜNYAM KARARDI RESMEN BU MİDE BULNATILARI KUSMALAR HİÇ GEÇMİYECEK GİBİ sanki hiç mutlu olamıyorum hiç böle düşünmemiştim doktora gittim normal dio metamid şurup verdi bari sabahları işe gelirken bi çare yokmu kızlar daha bilgililerden yardım bekliyorum

Nane limon iç canim birebir:) tavsiye ederim karanfil de yutabilirsin. Birde 3 tane zeytin ye civitiyle yut oda midedeki herşeye iyi gelir allah kolaylık versin

Bu haftalarda olur zaten ben neler çektim simdi 5 aylik hamileyim 3 ayimda tamamen gitmişti şimdide Baska şeyden cekiyorum
Analigin her hali zor bacim

Bende7+4 hamileyim benimde cok mide bulantilarim var nane sekeri deneyebilirsin birazcikta olsa bastitiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu olay biraz kişiden kişiye değişiklik gösteriyor kendin deneye deneye neyin iyi geldiğini bulacaksın.sakin aç karnına su içme sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker felan tüket aç kalma ufak ufak atıştır açlık mide bulantısı yapar.15.haftada biter muhtemelen genelde bitiyor daha uzun sürenlerden olmazsın inşallah allah kolaylık versin.sadece sen değil çevrendeki herkesin dikkat etmesi gerek bu hassas evrende.

Ayy kiyamam yaaa bende 5 aylık hamileyim yeni geçiyor bulantim seni çok ii anliyorum ama her bünye farklı kendine neyin ii geldiğini kendin bulmalisin ama geçecek mutlaka hiç endise etme ben 5kilo verdim hala verdiğim kilolari alamadım bebeğin beslenmesinde bi sorun yok çok şükür

şuan 7 aylık hamileyim ama bu bulantılardan dolayı sevinemiyorum... 1 haftada 4 kilo verdim. yediğim midemde durmadan çıkıyor. 1 hafta 1yıl gibi geldi resmen. bir gün klozatin başında ölüp gidicem malesef bi çaresi de yok. tek çaresi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…