Gebeliktestisilik

Sorun değil canım okudum hepsini bence bi doktorun verdiği ilaçlar bitsin şimdi bitkisel bişeylerle hormonların karışmasın bozulmasın dostinex iyi bir ilaç prolaktini düşürür bana da vermişti doktorum 2 hafta da baya düştü 700 küsürden 17 ye stress büyük faktörlerden biri eşin de sağlıklı beslensin arada yürüyüş yapın yediklerinize dikkat edin felan sebze çorba et ve balık bol sirkeli salata her akşam olsun

Sabahları gökkuşağı tabak yapın yeşillik salatalık olsun tuzsuz peynir yiyin felan özellikle sen süt ürünlerine dikkat et hurma incir bunları bi süre yeme. Ekmek makarna pilav bunları kesin çikolata tatlı çıkarın hayatınızdan bi süre. Eşine bol bol fındık bitter çikolata ve muz ver ben tabak yapıyordum akşamları

Muzu doğruyordum üstüne Nutella ve fındık veriyordum sonra tabi bunları doktorumuz önerdi biraz spermler düşüktü o yüzden ama kuvvetlendirir iyi gelebilir pekmez özellikle aşırı iyi geldi testleri düzeldi mesela biz bu şekilde az da olsa yol aldık mesela benim adetim düzeldi felan onunda sperm testi.. özellikle pko için demiyorum ama sağlıklı yaşam hiç sorunu olmayan çiftlerde bile işe yarıyor sağlıklı beslenince çoğu pat diye hamile kalıyor
Prolaktin 700 den mi düştü canım

Bende hayıt balı sirkesi keten tohumu yağı aldım. E2 kaçtı?
111 civarı çıkmıştı ama bu herkeste farklı çıkar , adet öncesi sonrası veya yumurtlama zamanlarına göre değişir özellikle de pkolu kadınlarda değişkendir.

Kist olmuş bi kaç tane. Duphasyon verdi ama ilaç istemiyorum. Neden tavsiye etmem dedin
Çünkü pkoda erkeklik hormonu zaten yüksek oluyor ve hayıt yaramıyor daha çok yükseltir hormonları karıştırır adet düzeni birbirne girer. Ben de böyle olmuştu. Duphaston kabul etmemen büyük hata olmuş doktorlar sana iti gelicek bir yol çiziyor ama kabul etmiyosun çok yanlış. Duphaston korunma hapı değil 3 farklı amacı var Duphastonun ben de kullandım.

1. Adeti düzenler
2. Rahimi kalınlaştırır gebeliğin tutunmasını sağlar içinde progestan var
3. Düşük önleyici olarak ta verilen bir ilaç.

Bunlari ya sen bilmiyodun yada başka düşünceyle istemedin. Umarım yardımcı olmuşumdur. Eğer kilo varsa vermeni öneririm yumurtlamayı çok baskılar kilo.

Çünkü pkoda erkeklik hormonu zaten yüksek oluyor ve hayıt yaramıyor daha çok yükseltir hormonları karıştırır adet düzeni birbirne girer. Ben de böyle olmuştu. Duphaston kabul etmemen büyük hata olmuş doktorlar sana iti gelicek bir yol çiziyor ama kabul etmiyosun çok yanlış. Duphaston korunma hapı değil 3 farklı amacı var Duphastonun ben de kullandım.

1. Adeti düzenler
2. Rahimi kalınlaştırır gebeliğin tutunmasını sağlar içinde progestan var
3. Düşük önleyici olarak ta verilen bir ilaç.

Bunlari ya sen bilmiyodun yada başka düşünceyle istemedin. Umarım yardımcı olmuşumdur. Eğer kilo varsa vermeni öneririm yumurtlamayı çok baskılar kilo.
Acıkcası pcos demedi kistler dedi. Ne bilim kafam karıştı

Back
X