Gebeliktr kanama yasayanlar?

Khalessii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
128
53
28
29
Arkadaşlar merhaba size şöyle bi sorum olucak yakalşık 8 haftalik hamielyim 5+4 Te kirmizi adet kanaması gibi bir kanamam oldu doktorum progestan yazdi ve günde 3 defa kullaniyorum fakat 2 gün önce tekrar bu sefer kahve ama yogun bi sekilde kanamam basladi ultrosanda kesenin altinda gözüküyor kanama ve hala pıhtı seklinde devam ediyor dusuk önleyici igne yaptırdık ilaclarima devam ediyorum ama durmadı boyle olup saglikli hamilelik yasayan varmi?

Arkadaşlar merhaba size şöyle bi sorum olucak yakalşık 8 haftalik hamielyim 5+4 Te kirmizi adet kanaması gibi bir kanamam oldu doktorum progestan yazdi ve günde 3 defa kullaniyorum fakat 2 gün önce tekrar bu sefer kahve ama yogun bi sekilde kanamam basladi ultrosanda kesenin altinda gözüküyor kanama ve hala pıhtı seklinde devam ediyor dusuk önleyici igne yaptırdık ilaclarima devam ediyorum ama durmadı boyle olup saglikli hamilelik yasayan varmi?
canim benim gecmis olsun ben boyle bi gebelik yasadim ama benim hani oyle degilde bi anda bacaklarimdan asagi falan bosaliyodu o zaman bebekte bi sorun gorunmuyodu 16 haftalikken suyum gelmeye basladi ve 22. haftaya kadar surdu hamileligim erken dogum oldu ve malesef yasayamadi bebegim ama benim yakinlarimda cok var boyle kanamayla 9 ayini tamamlayipta saglikli bi sekilde dogum yapan

canim benim gecmis olsun ben boyle bi gebelik yasadim ama benim hani oyle degilde bi anda bacaklarimdan asagi falan bosaliyodu o zaman bebekte bi sorun gorunmuyodu 16 haftalikken suyum gelmeye basladi ve 22. haftaya kadar surdu hamileligim erken dogum oldu ve malesef yasayamadi bebegim ama benim yakinlarimda cok var boyle kanamayla 9 ayini tamamlayipta saglikli bi sekilde dogum yapan
Analdim canim çok geçmiş olsn sanada allah bebislerimizle sınamasın. hicbir anneyi peki senin kanaman kırmızı mıydı?

evet yogun bir kirmizilik vardi sonrasinda artis oldu pihti pihti dusmeye basladi bn cocuk dusuyor falan sanmistim oyle iste bunlari korkman icin degil bilgilendiek icin soyluyorum sakin karamsarliga dusup stres yapma stres daha bi etken olup kanamada artis gosteriyo fazla mumkun oldugunca ayaga kalkmamaya gayret goster insallah benim yasadiklarimi rabbim kimseye yasatmaz progestanida ihmal etme ve igneleri progestan rahim sikilastiriyor ve kanamayi durduruyor

Canım hiç korkma bak ben 18. Haftadayım. Benim de bacaklarımdan aşağıya kan boşaldı. 6. Hafta lekelenme oldu. Kırmızı kanamam oldu sonra geçti. 12. Haftada gece kaldırdı beni bacaklarımdan aktı kan. Bebekle ilgili bir sorun görünmedi. Kanama rahim ağzındaydı. Sonra 20 günde bitti. Başta 4 gün kırmızı oldu. Yavaş yavaş kahveye döndü 15. Günden sonra lekelenme ve akıntı şeklinde geldi. Bende parça yoktu su gibiydi. Ama şu an bebek de ben de iyiyiz. Pazartesi kontrole gittim bir sorun görünmedi progestanı da kestim. Diyeceğim o ki bu süreci dinlenerek atlat. Mümkünse yardıma bi aile üyesi çağır. Ayaklarının altına yastık koy ve bol bol dinlen. Ayağa kalkmamaya çalış. Umarım herşey yoluna girer.

Ben şu an 5+3 üm kırmızı kanamam başladı. Baya tuvalete gittiğimde su gibi akıyor. Benim gibi olan var mı?

Ben şu an 5+3 üm kırmızı kanamam başladı. Baya tuvalete gittiğimde su gibi akıyor. Benim gibi olan var mı?
Merhaba
Bende suan15 haftalik hamileyim ve 2 gun ince su gibi bi kanamam oldu bacaklarimdan akti resmen . Hemen hastaneye gittik ultrasonda bi sorun gozukmedi bebek iyiydi doktor malesef bekliycez dedi . Bi ilac onermedi zaten ben yurtdisindayim ilac vs vermiyorlar burda. Insallah bebegin ve sen iyisindir.

Merhaba
Bende suan15 haftalik hamileyim ve 2 gun ince su gibi bi kanamam oldu bacaklarimdan akti resmen . Hemen hastaneye gittik ultrasonda bi sorun gozukmedi bebek iyiydi doktor malesef bekliycez dedi . Bi ilac onermedi zaten ben yurtdisindayim ilac vs vermiyorlar burda. Insallah bebegin ve sen iyisindir.
Ben bebeğimi hiç görmedim. Ben de yurt dışındayım yat evde dediler. Ama çözüm olmadı bebbeğim benle değil şimdi.

Back
X