• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliktte geçmeyen baş ağrısı

dddxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
109
48
28
31
Arkadaşlar merhaba benim gebeliktte 15+2 haftamdayım son 4 gündür geçmeyen felaket baş ağrım var bu durum normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz🙏🏻

Bu dört gün içinde tansiyonunuzu hiç ölçtürdünüz mü

Bende de baş ağrısı vardı ve bir üye banada tansiyonunuza bakın normalse hormonlardandır demişti

Gebelikte normalde bas agrisi olmuyor du bende sin bir kac gündür artinca tedirgin oldum

Arkadaşlar merhaba benim gebeliktte 15+2 haftamdayım son 4 gündür geçmeyen felaket baş ağrım var bu durum normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz🙏🏻
Ne kadar şiddetli bir ağrı? Gebelikte şiddetli baş ağrısı ve yüksek tansiyon seyri istenmeyen bir durum. O yüzden mümkünse gün içinde bir eczaneye gidip tansiyon ölçtürün hatta bunu takip eden birkaç gün için de tekrarlayın sonra sonuçları doktorunuzla paylaşın

Aa gercekten mi.bu sıkıntılı bir durum ise doktoruma mı gideyim sizce normalde tansiyonum gayet normaldir korktum simdi🥹

Geçmiş olsun . Çok bir bilgim yok fakat baş agirisi olan gebelerin hergun tansiyonunu olcturup not alması gerektiğini biliyorum . Ona göre de doktor yorumluyor. Siz yine de bir doktorunuza sorun yönlendirir .

Çok Teşekkür ederim aradim hemsiresi açtı parol iç dedi gecmezse bize gorunun dedi. Umarim korkulacak bir şey yoktur🙏🏻

Kız merve nerelerdesin?
Pınar daha yeni gördüm yaaaa hayır korkma sakin ol bendede oldu resmne çatlayacak gibi hamilelikte normal kan hızlı pompalandığı için baş ağrısı yapabiliyor . Doktoruma bende sordum tansiyon varsa kontrol et ettim onunla alakası yok gebelikte çok normal, değişik semptomlar gelişebilir benimde gebelikte 14+5 iken dilim yeşil olmuştu doktorum artık hormonlar değişiyor kan falan verdim hiç birşey çıktı çok şükür normalmiş

Back
X