Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne kadar şiddetli bir ağrı? Gebelikte şiddetli baş ağrısı ve yüksek tansiyon seyri istenmeyen bir durum. O yüzden mümkünse gün içinde bir eczaneye gidip tansiyon ölçtürün hatta bunu takip eden birkaç gün için de tekrarlayın sonra sonuçları doktorunuzla paylaşın
Geçmiş olsun . Çok bir bilgim yok fakat baş agirisi olan gebelerin hergun tansiyonunu olcturup not alması gerektiğini biliyorum . Ona göre de doktor yorumluyor. Siz yine de bir doktorunuza sorun yönlendirir .
Pınar daha yeni gördüm yaaaa hayır korkma sakin ol bendede oldu resmne çatlayacak gibi hamilelikte normal kan hızlı pompalandığı için baş ağrısı yapabiliyor . Doktoruma bende sordum tansiyon varsa kontrol et ettim onunla alakası yok gebelikte çok normal, değişik semptomlar gelişebilir benimde gebelikte 14+5 iken dilim yeşil olmuştu doktorum artık hormonlar değişiyor kan falan verdim hiç birşey çıktı çok şükür normalmiş