Gebelk şekeri olanlar, bebekleriniz kaç kilo doğdu?

tseyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
8
0
36
Düzce
arkadaşlar gebelik şekerim var ve bebek iri olursa sezeryan gerekecek. gebelik şekeri normal seyrederse normal doğum yapabilir miyim acaba? bu sorunu olan varsa lütfen yazsın

ah canım sende bendensız bebekin kilosu normal olsada doktorlar seker olunca normal dogumu
beklemıyo allah korusun sekerı olan annelerde bebegın ani kalp durma riski var
zaten ister istemez 4 kilodan fazla oluyo helede sekerın kontrol altına alınmıyosa
ben cok ısrar ettım doktoruma normal olsun die olmaz riski göze almam dedi
3 tane doktora sordum 3 üde sezeryan dedi birazda doktora kalmıs
belki senın doktorun bekler..
bende korktum dedim normal olsun die tutturup allah korusun bebege bişe olursa naparım ben
önce sezeryanı hıc istemedım ama simdi hemen kucagıma alayım diyorum hergun acaba bişe olcakmı korkusu daha zor

benim şimdilik şekerim kontrol altında yani diyet yapıyorum sonuçlarda düşük çıkıyo. haftaya kontrol var bakalım bebek ne durumda artık ona göre dr bişe der artık. umarım herşey yolunda gider.. cvp için tşkr ederim bu arada.

kızlar bende de aynı sorun var gebelik şekeri , bebeğim iri imiş 28 haftalık şuan ama 3 hafta önde gidiyor acaba gebelik şekeri olanlar kaçıncı hafta doğum yapıyor doktor belki erken alabiliriz diyor
erken olunca bebeğim sağlıklı doğarmı , ?

bende herşey normal gidiyordu ancak hafta randevumuz var bakalım bebek ne durumda.

siz diyet uyguluyor musunuz? benim ultrasonda hep haftasına göre normal diyordu şeker çıkıncaya kadar tabiki. ama diyetten sonra ne oldu bilmiyorum haftaya görcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…