Gebelk testi

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Slm kızlar gecen hafta pazartesi çatlama iğnesi olmuştum yarın 10.günüm kasiklarimda çok hafif ara ara ağrılar oluyor yarın test yapsam çıkarmı kanda değil ama idrarda

Slm kızlar gecen hafta pazartesi çatlama iğnesi olmuştum yarın 10.günüm kasiklarimda çok hafif ara ara ağrılar oluyor yarın test yapsam çıkarmı kanda değil ama idrarda
pazartesı dollenme olunca erken gebelık testınde hep yumurtlamadan 11 12 gun sonra felan cıkıyo daha gozle gorulur bı cızgı ya hani. sende gec dollenme olma seysı de yok 1 gunluk mevzu zaten 10 gunde hayalet de olsa cızgı cıkar tahmını ^^ rabbım gonlune gore versın ^^ :) yarın yaparsan cıkmazsa uzulursen bı kac gun daha sabretcek halın varsa bekle 2 gun daha derim :) yok bekleyemezsen yarın dene olmadı 2 3 gun sonra bıdaha dene hakkında hayırlısı olsun ınsallah ayyy ✨ ınsallah ınsallahh :KK5:

Eğer şimdi yaparsanız sonuç doğru çıkmaz. Çatlama iğnesinin etkisiyle çift çizgi çıkar. 12 gün sonra yapılması lazım diye bilşyorum

Ben ozaman cuma günü yapayım 1 gün daha bekleyeyim çok sabirsizim ama yapcak bişey yok 😍😍

Back
X