Gebemiyim sizce kizlar

melsaelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
28
4
1
30
⁸ regl gecikmeside 7 günü geçiyor pazartesi sabah gebelik testi yaptım ilk deneme dedim yanıltıcı 2.ci testi aldım baktım yine aynı dün kan verdim bugün sonuc çıktı bakabilirmisiniz

Son düzenleme:
Subatin 23 ünde kan tahlili sonucu negatif çıktı regl gecikmeside 7 günü geçiyor dün sabah gebelik testi yaptım ilk deneme dedim yanıltıcı 2.ci testi aldım baktım yine aynı kan verdim bugün yarın sonuc sizce pozitif cikarmi
Kanında gebelik beta hcg hormonu bulunmasa bu çizgi çıkmaz bence canım . Bence yarın pozitif alacaksın diye düşünüyorum .

Yani sevinebilirim . Ama üzülürüm diyede korkuyorum
Sevin bence canım .bu zamana kadar sürekli okuduk. Çift çizgi çıkınca mutlaka ya kimyasal hormonlardan dolayı çift çizgi çıkar yada gerçekten gebelik vardır ondan dolayı çift çizgi çıkıyor.içini rahat tut pozitif çıksın imşaAllah

Sevin bence canım .bu zamana kadar sürekli okuduk. Çift çizgi çıkınca mutlaka ya kimyasal hormonlardan dolayı çift çizgi çıkar yada gerçekten gebelik vardır ondan dolayı çift çizgi çıkıyor.içini rahat tut pozitif çıksın imşaAllah
Cok saol canim benim sevindim valla çok şükür Rabbım isteyenlere de nasip etsin insallahhh

Back
X