Gebemiyim

Sedasahin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
90
24
3
28
Meraba arkadaşlar ben mayıstan beri adet olmuyorum doktorun verdiği haptan dolayı kordizonlu yaklaşık 3 ay kullandım hiç olmadım adet hapim biteli 3 hafta oldu 15 gün once eşimle korunmasız ilişki oldu 1 hafta once kahverengi birazı açık kırmızı leke geldi 1 gün boyunca peçete biraz doldu ne güzel seviniyodm adet olcam diye ertesi gün baktim hiç bisi yok sadece seffaf su gbi akintim cok oluyo bide cok fazla sıcaklık basiyo sizce neyin belirtisi

1 ay sürüyordu adetim onun için hap vermişti biyopsi oldum parça aldılar 2defa daha olmuştum böyle hiç olmamıştı bu biyopside ilk defa böle karşılaştım

İlaç yüzünden olmuş olabilir. Yakın zamanda kontrolünüz yoksa eğer doktorunuzla görüşün derim .

Arkadaşlar merhaba 7 aylık evliyim :) bebek istiyorum her seferinde test yapıyorum yine bir hüzün bunyzuden çok moralım bozuluyor neden neden diye iltihap var dedi doktor fitil yazdı kullandım gecen ay bitti ayın 21.de adet oldum 3 gün surdu yumurtlamayı takıp ediyorum o günler çok özür dilerim ama beraber olduk yumurtlamadan 5 6 gün sonra çok hafif bir kahve leke var dı belli belirsiz belim çok agrıyo ve karnımın altında sürekli iğne batar gibi agrılarım oluyor ve adetime hala var normalde adet olacağım zaman kahve lekem gelir ardından kanamaö olurdu fakat bumleke benim adetimden 15 gün sonra falan oldu tam ortasında arkadaşlar bu neyin nesi lütfen yorumda bulunur musunuz :)) güzel anneler illaki yaşamıştır Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ne kadar zor bi bekleyişmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…