- 1 Temmuz 2019
- 96
- 64
- 18
- 31
- Konu Sahibi cocostarpasta
Kızlar bi bakar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2898316
Kızlar bi bakar mısınız
Bence evet çizgi gayet görünüyorEki Görüntüle 2898316
Kızlar bi bakar mısınız?
6. Gün bugun yarın kan vericemEvet hamilesinizsanırım adetiniz 4 gün geçmişti . Kan testinde net çıkar değeriniz ama bunlara göre hamilesiniz .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah6 gün geçmişti![]()
TebriklerEki Görüntüle 2898316
Kızlar bi bakar mısınız?
Aminn. Sana birşey diyim mi yumurtlama testiyle takip ediyordum yumurtlamıyordum 4 aydır. Sadece 6-7 kere yapmadım test bu ay. Doktor randevusu aldım özelden neden yumurtlamıyorum diye baktırcaktım. İnan mucize gibi oldu. Ben haka yumurtladığımı görmedim nasıl oldu inan şaşkınım. Allah gönlüne göre versin sen de görürsün canım bnmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahBana da nasip olur mu böyle yaa
İnşallahAminn. Sana birşey diyim mi yumurtlama testiyle takip ediyordum yumurtlamıyordum 4 aydır. Sadece 6-7 kere yapmadım test bu ay. Doktor randevusu aldım özelden neden yumurtlamıyorum diye baktırcaktım. İnan mucize gibi oldu. Ben haka yumurtladığımı görmedim nasıl oldu inan şaşkınım. Allah gönlüne göre versin sen de görürsün canım bnm
Ben kiloluyum ama versen daha iyi olur. Ben de dikkat edicemİnşallahÇok çok mutlu oldum gerçekten senin adına
benimde aklımda sorular var kilo hamile kalmaya engel mi acaba
Ben 1.63 boyundayım 80 kiloyum evlendiğimde 63 tümBen kiloluyum ama versen daha iyi olur. Ben de dikkat edicem![]()
Bende evlendiğimde 65dim 2 seneden 86 oldum 66 boy. Hemen hemen aynıyız çok bir kilo yok. Kaçıncı ay denemenBen 1.63 boyundayım 80 kiloyum evlendiğimde 63 tüm![]()
Aminnnnn rabbim herkese yaşatsın brn hala çık şaşkınımHayırlı olsun canım Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinisteyen herkeste bu ay hamile olur inşallah
İlkini öylesine gün aşırı denedik bu ay ovulasyon kullanınca çok aşırı umutluydum iki aydır deniyoruz işte bakalım önümüzdeki ay İnşallah bende güzel haberler veririmBen
Bende evlendiğimde 65dim 2 seneden 86 oldum 66 boy. Hemen hemen aynıyız çok bir kilo yok. Kaçıncı ay denemen
Ben nisandan bu yana deniyorum. Dene sürekli zevkini çıkar stres yapma. Takip de etme bence. Oluyo kendiliğinden gerçektenİlkini öylesine gün aşırı denedik bu ay ovulasyon kullanınca çok aşırı umutluydum iki aydır deniyoruz işte bakalım önümüzdeki ay İnşallah bende güzel haberler veririm![]()
Tamam İnşallahBen nisandan bu yana deniyorum. Dene sürekli zevkini çıkar stres yapma. Takip de etme bence. Oluyo kendiliğinden gerçekten