Gebemiyim

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
31
20210808_085343.webp

Kızlar bi bakar mısınız?

Evet hamilesiniz 🥰 sanırım adetiniz 4 gün geçmişti . Kan testinde net çıkar değeriniz ama bunlara göre hamilesiniz .

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🙏🏻♥️ Bana da nasip olur mu böyle yaa
Aminn. Sana birşey diyim mi yumurtlama testiyle takip ediyordum yumurtlamıyordum 4 aydır. Sadece 6-7 kere yapmadım test bu ay. Doktor randevusu aldım özelden neden yumurtlamıyorum diye baktırcaktım. İnan mucize gibi oldu. Ben haka yumurtladığımı görmedim nasıl oldu inan şaşkınım. Allah gönlüne göre versin sen de görürsün canım bnm

Aminn. Sana birşey diyim mi yumurtlama testiyle takip ediyordum yumurtlamıyordum 4 aydır. Sadece 6-7 kere yapmadım test bu ay. Doktor randevusu aldım özelden neden yumurtlamıyorum diye baktırcaktım. İnan mucize gibi oldu. Ben haka yumurtladığımı görmedim nasıl oldu inan şaşkınım. Allah gönlüne göre versin sen de görürsün canım bnm
İnşallah 🙏🏻🙏🏻 Çok çok mutlu oldum gerçekten senin adına 😍 benimde aklımda sorular var kilo hamile kalmaya engel mi acaba

Hayırlı olsun canım Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊 isteyen herkeste bu ay hamile olur inşallah

Ben

Bende evlendiğimde 65dim 2 seneden 86 oldum 66 boy. Hemen hemen aynıyız çok bir kilo yok. Kaçıncı ay denemen
İlkini öylesine gün aşırı denedik bu ay ovulasyon kullanınca çok aşırı umutluydum iki aydır deniyoruz işte bakalım önümüzdeki ay İnşallah bende güzel haberler veririm 🙏🏻

İlkini öylesine gün aşırı denedik bu ay ovulasyon kullanınca çok aşırı umutluydum iki aydır deniyoruz işte bakalım önümüzdeki ay İnşallah bende güzel haberler veririm 🙏🏻
Ben nisandan bu yana deniyorum. Dene sürekli zevkini çıkar stres yapma. Takip de etme bence. Oluyo kendiliğinden gerçekten

Back
X