• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim ?

tubaizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
26
En iyi cevaplar
1
3
1
25
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben telefonumdan floyu indirdim ordan bi ovalasyon takvimim var . O takvime göre 10 gündür gecikmedeyim.kendim Aydan aya oluyorum desem 4 gün gecikmedeyim . Yani normalde ayın 27 sinde hasta olmam gerekiyor du yine ağrılarım kasık bel göğüs olmak üzere devam etti bunun yanı sıra ishal durumumda vardı. Ama olmadım iki defa normal bi defa kan olmak üzre de test yaptım ama sonucum negatif. Şuan ise ara ara kasık ve bel ağrım devam ediyor. Neden böyle oldu . Anlamış değilim.bi Fikri olan var mı?

Bende de oldu aynısı bende çift çizgi vardı sonunda adet oldum. Kan negatifse umutlanma derim ama az da olsa geç döllenme ihtimali var. Burda okumuştum. En iyisi Dr muayenesi bence.

Bende de oldu aynısı bende çift çizgi vardı sonunda adet oldum. Kan negatifse umutlanma derim ama az da olsa geç döllenme ihtimali var. Burda okumuştum. En iyisi Dr muayenesi bence.
Doktoruma 1 ay önce gittim . Çocuk sahibi olmak istiyorum dedim . Yumurtalık ve rahimde sorun olmadığını bu ayki adetimde çıkıp gelmemi istedi . Olmadım gidemiyorum da . Tekrardan bi randevu daha aldım ama bilmiyorum. Bu durum piskolojik olarak çok kötü etkiledi beni .

Doktoruma 1 ay önce gittim . Çocuk sahibi olmak istiyorum dedim . Yumurtalık ve rahimde sorun olmadığını bu ayki adetimde çıkıp gelmemi istedi . Olmadım gidemiyorum da . Tekrardan bi randevu daha aldım ama bilmiyorum. Bu durum piskolojik olarak çok kötü etkiledi beni .
Randevunuzu bekleyin derim. Ama geç döllenme bile olsa silik olsa da çıkardı 10 gün gecikmede

Back
X