Gebemiyim

TOMURCUK_27

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
566
220
18
26
Adetim yaklaşık 15 gün geçti hamile olabilir miyim ama hamileliğe dair hiç bişey hissetmiykrum ilk hamilelik olacak olursa ama hiç bişey hissetmiyorum ve adetim gecikiyor 6 gün sonra bir ay boyunca adet olmamjs olacağım

Olabilirsinizde olmayabilirsinizde,test yapmadan bilemezsiniz.

6 gün geçmesinin bir faydasi yok. Gebelik adet gecikmesinden sonra tespit edilip takip edilmesi gereken bir şey. Bir sürü risk durumu var. Dış gebelik var, düşük ihtimali var, kendi kendine düşerse parça kalma ihtimali var, kalp atışı alınmazsa kürtaj olma ihtimali var. Gecikince test yapın bundan sonra. Negatifse negatiftir. Gider muayene olursunuz. Bir sorun varsa tedaviye başlanır.

Yarın bir test yapmayı düşünüyorum o halde nöbetçi eczaneler bulup bakalım ama gebeliğe dair hissetmem mi gerek yoksa hissetmesemde normal mi

Yarın bir test yapmayı düşünüyorum o halde nöbetçi eczaneler bulup bakalım ama gebeliğe dair hissetmem mi gerek yoksa hissetmesemde normal mi
Hamile oldugumu bilmiyordum diye bir seri var TLC'de. Insanlar 9 ay boyunca hamile olduklarini farketmeden yaşayıp bir gün pat diye doğuruyorlar. Kimi insanda hiç belirti olmayabiliyor. Kimisi de hemen belirti yaşıyor. Net bir cevap yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…