Gebemıyımm

aybige83

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
684
433
303
Uşak
merhabalar dün test yaptım silikti bugünde böyle ılac kullanıyorum antıbıyıtık ne yapmalıyım pızıtıfmıdurr
B8F66601-40CC-4984-8329-4CA42BF63840.webp

Eklentiler

• 77BA3451-A841-4FBD-B1C2-A15AF1C5FCC3.webp
    77BA3451-A841-4FBD-B1C2-A15AF1C5FCC3.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 19
Pozitif hamilesiniz kan verin kesinlessin.
Antibiyotigide acil bırakın doktorunuz önermeden devam etmeyin

merhabalar dün test yaptım silikti bugünde böyle ılac kullanıyorum antıbıyıtık ne yapmalıyım pızıtıfmıdurrEki Görüntüle 2821505
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍

Kullandığınız antibiyotik gebelik kategorisinde hangi kısımda bilmiyorum ama genel olarak zaten hamilelikte ilaç kullanımı yanlış biliyorsunuz.. O yüzden doktora gidip danışın.. Ben hamileyken antibiyotik kullanmıştım fakat doğum doktorumun kontrolünde.. Her antibiyotik kullanılmıyor çünkü.. Tabi hiç kullanmasak daha iyi ama bazen mecburi durumlar olabiliyor..

Tebrik ederim ❤️
Allah'ım bize de nasip et inşallah 🤲

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍

Kullandığınız antibiyotik gebelik kategorisinde hangi kısımda bilmiyorum ama genel olarak zaten hamilelikte ilaç kullanımı yanlış biliyorsunuz.. O yüzden doktora gidip danışın.. Ben hamileyken antibiyotik kullanmıştım fakat doğum doktorumun kontrolünde.. Her antibiyotik kullanılmıyor çünkü.. Tabi hiç kullanmasak daha iyi ama bazen mecburi durumlar olabiliyor..
Görüştüm doktorumla kullanabıkırsın dedı öyle soktayım kı 10 gündür hastayım tomografı bıle cekıldı hıc beklenmedik bır hamılelık korkuyorum gerçekten

Görüştüm doktorumla kullanabıkırsın dedı öyle soktayım kı 10 gündür hastayım tomografı bıle cekıldı hıc beklenmedik bır hamılelık korkuyorum gerçekten
Korkma canım ilaçlı emar çektiren biliyorum hamile olduğunu bilmeden.. Nasip kısmet.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X