Herkese merhabalar bayramın 1. Günü reglımın 1 gün geçtiği gibi aynı zamanda erken gebelık testi yaptım fotografı buraya eklerimm gebelik çıktı yani bence ama daha çok yeniydi bayramdan sonra testi tekrarlayıp doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu süreçte sadece gögüs lerde çok çok hassasiyet ve dokununca acı var ve sabahları mide bulantıları o da o kadar çok diyemem. Onun dısında çok belirtim yok bu normal mi daha belirtiler için çok erkendir değil mi?
Herkese merhabalar bayramın 1. Günü reglımın 1 gün geçtiği gibi aynı zamanda erken gebelık testi yaptım fotografı buraya eklerimm gebelik çıktı yani bence ama daha çok yeniydi bayramdan sonra testi tekrarlayıp doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu süreçte sadece gögüs lerde çok çok hassasiyet ve dokununca acı var ve sabahları mide bulantıları o da o kadar çok diyemem. Onun dısında çok belirtim yok bu normal mi daha belirtiler için çok erkendir değil mi?
Belirtiler için çok erken bu zamanlarda göğüs hassasiyeti olması normal. Kişiden kişiye de farklılık gösterir ayrıca. Hayırlı olsun umarım sağlıklı bir gebeliktir.
10. Haftadayım midem sadece arada bulanmıştır, kusma yaşamadım. Göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrısı vardı sadece şimdi sadece hassasiyet kaldı. Şanslı olan kesimin içerisindesiniz, adınıza çok sevindim .
Gerçekten öyleyim çok şükrü ki öncesinde bir düşüğüm olmuştu bugün doktora gittik ve çok güzel bir yere tutunduğunu söyledi herhangi bir tehlikemiz yok bunun yanında semptomları yaşasam dahi bana çok gelmez