Gebeyim ama Ultrasonda gözükmüyor neden olabilir Yardım kızlar??

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
merhaba kızlar son adetım 24 mayıs ıdı. gecen hfta gebelık testı ve kan testı sonucuma göre hamıleydım BCHG 195 kusurdu. bugun gıttıgımde doktora adet gecıkmem 1 hftayı buldugu ıcın ultrasondan belkı gozukur dedı baktı ama bısey göremedı korkma ıdrarına sıkısıp gelirsin bırde öyle bakarız dedı perşembe gunu tahlıl sonuclarım cıkıcak o zaman oyle gıdecegım kızlar sızce neden gozukmed acaba dıs gebelık felanmı var doktor bıde korkma herkeste ultrasnda gozukcek dıye bı kaıde yok dedı ama ne bıleyım ıcıme kurt düstü.kızlar aranızda böyle olanlar varmıydı adetı bı hfta gecıkıp ultrasonda gozukmeyıo sonra gozukenler bana cevap verin nolurrrrrrrrrrrrrr

Bende doktora gittiğimde 6 haftalıktım yani 2 hafta gibi bi gecikmem vardı buna rağmen ilk baktığında doktorum göremedi ve tahlil istedi. Sıkışık gelmemi söyledi . hemen Öğleden sonra gittik zaten o zaman görebildi. Yani görülmemesi muhtemel canım hiç sıkıntı yapma kendine:)

hayırlı olsun gebeliğiniz..karından ultrson ile gözükebilmesi icin betanın 5000 6000 lerde olması gerekir bu yüzden gözükmemiş olabilir hemen ümitsizlğe kapılmayın adetten 2 hafta sonra gördüm bende keseyi

kızlarf bende korktum ne bıleyım ılkk deneyımım cunku pek bılgım yok sımdı adetım henuz 1 hfta gecıktı ya ondan cıkmamıstır demı daha ufacık dıye yoksa gozukurdu sıkısık gıdıcem ıns görururum fındgımı perşmbe guun sorun yasamam

inşallah gözükecek canım inşallah...

Benimde ilk gittiğimde gorunmemisti, 5 haftalık kadardım. Ultrasondan once doktorum göremeyeceğimizi, panik yapmamamı söylemişti, sonra ultrasona aldı, göremedik. Alttan muayene etmek istemedi , 2 hafta sonra gel dedi , gittik ve gorduk.

canım benim de adetim 5 gün gecikti 6. gün sabah doktor ultrasonda baktı normal olarak göremed, değerim 3660 dı. alttan baktı keseyi gördü biraz küçük ama normal böyle de dedi. zaten 1 hafta bile gecikmemişti kesenin görünebilmesi bile sevindirici geldi bana. 15 gün sonra muayene için doktora gidebilirsin dedi. ben memleketime geldiğim için artık 2 ay doktoruma muayene olamayacağım. 15 gün sonra buradaki bir doktora gideceğim. bi de bol su ile süt içmek yoğurt yemek gerekiyomuş. her gün sabah 200 ml süt akşam 200 ml süt içiyorum. günde 3 adet ceviz ve hemen 10 tane de badem yiyorum. acıdan gazlı içeceklerden, asitli yiyecek turşu gibi onlardan da uzak dur. kesenin gelişebilmesi için bazen de dikkat etmek gerekiyomuş. ben çok acılı yiyorum bi de turşuyu da çok yiyordum geçen hafta dahi. işte 3 gündür turşudan ve acıdan da uzak duruyorum.. suyu bol bol iç cnm..

canım korkma hiç ben 5 haftalıkken doktorum keseyi gördü sonra 7.haftamızda yakındaki bi hastaneye gittik bebeği görmek için ordaki doktor göremedi yani anlıycağın o birazda doktorun ultrason aletinin kalitesindende kaynaklı olabiliyor...

Benim 5 hafta 2 gunluk bebisim ve ultrasonda gorundu cok kucuk oldugu icin ultrasonun ne kadar net gosterdigi cok onemli tatlim...

Canım gittinmi doktora ? Görmüşsündür inşallah bebeğini

Karindan yapilan ultrasonda gozukmemesi normal.ben 1 hafta gecince gitmistim vajinal ultrasonla gormustu doktorum.bence endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…