Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla kanamam var normal mi buHep aynı yerde baktırın beta hcg nize
Her hastanenin ölçümleri falan farklıdır bence endişe etmeyin inşallah üzülmezsiniz
Ne güzel doğal yolla gebe kalabiliyorsunuz. Doğal yolla düşüyor gibi görünüyor. Hemen peşine hamile kalma ihtimaliniz çok yüksekFazla kanamam var normal mi bu
Hemen doktorunuzu arayınFazla kanamam var normal mi bu
Gidicez birazdan eşimi bekliyorumHemen doktorunuzu arayın
korkutmak istemem ama aynı seyı yasadım kımyasal gebelık olduArkadaşlar cumartesi kan verdim özel hastanede beta hcg 49,5 çıktı sonra salı günü sağlık ocağına gittim 42,5 çıktı ve çok fazla kanamam oldu test verdiğim günün akşamı çok korkuyorum ümidim kalmadı benzer durumlar yaşayan var mı
Beta sonucunu alana kadar ümitliydim ama bunu alınca ümidim kalmadı bende öyle düşünmeye başladım sizin ne kadar önce oldu acabakorkutmak istemem ama aynı seyı yasadım kımyasal gebelık oldu![]()
yeni benimde eylulde oldu ama bnmkı tup bebektı kmyasal oldu bide normal gebelik kalp durması yasadk mayıs ayındaBeta sonucunu alana kadar ümitliydim ama bunu alınca ümidim kalmadı bende öyle düşünmeye başladım sizin ne kadar önce oldu acaba
Rabbim size de bana da sağlıklı evlat nasip etsin inşallahyeni benimde eylulde oldu ama bnmkı tup bebektı kmyasal oldu bide normal gebelik kalp durması yasadk mayıs ayında
amin canım inşallah sakın üzülme kmyasal yasarsanda her şerde bi hayır vardr öyle dsunRabbim size de bana da sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Kimyasal gebelik ola bilir takip et canım inşallah düzelirArkadaşlar cumartesi kan verdim özel hastanede beta hcg 49,5 çıktı sonra salı günü sağlık ocağına gittim 42,5 çıktı ve çok fazla kanamam oldu test verdiğim günün akşamı çok korkuyorum ümidim kalmadı benzer durumlar yaşayan var mı