Gebeyim çok korkuyorum

elif1700

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
41
9
86
29
Arkadaşlar cumartesi kan verdim özel hastanede beta hcg 49,5 çıktı sonra salı günü sağlık ocağına gittim 42,5 çıktı ve çok fazla kanamam oldu test verdiğim günün akşamı çok korkuyorum ümidim kalmadı benzer durumlar yaşayan var mı

Hep aynı yerde baktırın beta hcg nize
Her hastanenin ölçümleri falan farklıdır bence endişe etmeyin inşallah üzülmezsiniz

Arkadaşlar cumartesi kan verdim özel hastanede beta hcg 49,5 çıktı sonra salı günü sağlık ocağına gittim 42,5 çıktı ve çok fazla kanamam oldu test verdiğim günün akşamı çok korkuyorum ümidim kalmadı benzer durumlar yaşayan var mı
korkutmak istemem ama aynı seyı yasadım kımyasal gebelık oldu 😢

Beta sonucunu alana kadar ümitliydim ama bunu alınca ümidim kalmadı bende öyle düşünmeye başladım sizin ne kadar önce oldu acaba
yeni benimde eylulde oldu ama bnmkı tup bebektı kmyasal oldu bide normal gebelik kalp durması yasadk mayıs ayında

Kimyasal gebelik. Korkacak bir şey değil bi kaç güne muhtemelen değeriniz düşer tamamen.

Kimyasal gebelik ola bilir takip et canım inşallah düzelir

Back
X