gebeyim sanıyodum yara çıktı:((((((((

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
kızlar adetime daha 5 gün var ancak öğüslerim şiş ve de sol kasığım 10 gündür ağrıyor,bazı yerlerde gebelik belirtisi die okumuştum bugün doktora gittim doktor alttan muayene etti ,yara var dedi smir testi yaptı, antibiyotik iltihap söktürücü bide fitil verdi,ben çok kasıldım muayeneden o arada sormadım doktora hamilelikle ilgili bi durum var mı diye,
kan yada idrar testi yapmadı alttan baktı ultrasonda ama ilaç yazdı sizce kullanmalı mıyım?hamilelik durumumu anlamışmıdır test yapmadan?

ben çocuğun amniyon kesesi oluşunca ultrasonda belli oluyor diye biliyorum.ama siz şüpheleniyorsanız bir kan testi yaptırın.eczanelerde satılan hamilelik testleri pek belirleyici olmuyor çünkü hamilelik testinde bakılan hCG hormonu hemen kana geçmesine rağmen idrara geçmesi biraz zaman alıyor.imkanınız varsa sağlık ocağındakan testini kolaylıkla yaptırabilirsiniz.hem içiniz de rahatlamış olur :)

moralim çok bozuldu :26: ne yapacağımı şaşırdım ama doktor bi sakınca olsa o antibiyotikleri yazmazdı heralde di mi?

bide bişey sorucam kızlar aranızda fitil kullananlar bnm gibi adetten önce başlayıp adetin ilk günü falan da fitil kullandı mı?ben bugün sormam gerekenleri hiçbirini sormamışım doktora kilitlendim kaldım alttan muayeneden sonra:85: eve gelince kafama takıldı bu sorular ama doktorda bana hiç bilgi vermedi?mesela ilaç tedavin bitince gebelik düşün korun falan demedi hatta fitil kullanılırken birliktelik öneriliyor mu?onuda bilmiyorum:26:

canım geçmiş olsun öncelikle,bende adetten iki gün falan önce fitil kullanmaya başlamıştım,doktorada adetliyken kullanacakmıyım diyede sormuştum,o da adet olmayacaksın demişti şaşırmıştım nitekimde öyle oldu meğer fitil adetin gelmesini engelliyormuş ama fitili bıraktığım gün adet olmuştum:))) birde ilişki fitil kullandığın sürece yok tatlım,bebek konusuna gelince alttan muayeneyi ultrasonla yaptıysa gebelik varmı diye bakmıştır canım için rahat olsun,yinede rahat değilsen bir kan testi yaptır

Son düzenleme:

cok sağol cnm cevabın için,kullanıyorum bu 4.günü ilaçların artık çok geç test yaptırsamda inş değilimdir hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…