gebeyim ve benim bebeğim çok fazla gelişmiyor.

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.758
615.442
1.423
Malatya
selam arkadaşlar ben 38 haftalık hamileyim ama bebeğim hala 2.650kg.acaba böyle olan arkadaşlar varmı.:emir_bebek:

canım merhaba..
4 yaşında kızım var..şu anda 2.ye hamileyim..kızım doğduğunda 2.650 kiloda doğmuştu..aslında bebek iyi gelişiyordu ama son ay ramazandı..eşimle sahurda yiyordum oruç tutmuyordum ama ertesi gün hiçbişey yemek canım istemiyordu..o yüzden çocuk karnımda zayıflamış..fakat maşallah çok sağlıklı doğdu..sütüm çok yaradı ve bebeğim hemen kilo almaya başladı..
stres yapma ama biraz fazla yemeye özellikle de bebeğe yarayıcı şeyler yemeye çalış..ama önemli olan sağlıklı olması..

canım bence önemli olan bebeğin sağlığı..yani organlarında genel sağlığında bi problem yoksa çok stres yapma.. bide çok fazla ultrasona güvenmeyin bu kilo konusunda.. benim arkadaşıma doktor 2800 kilo dedi doğuma bi hafa kala..çocuk bi doğdu ki 3500.. önemli olan sağlığı..

bnce oenemlı olan bebegın saglıgı
benım kuzenımde cok zayıf dogurdu
ama cok saglıklıydı

canim ben mayista dogum yaptim.
bebegim usg-de 2900 filan cikiyordu dogdugunda 2600gr-di,hastaneden cikinca da 2400 kalmisti.ama simdi 2 ayinda 4600.du
hic endiselenme zayif bebekler cabuk toparlaniyor.
sagligi yerinde olsun yeter ki canim,kilo o kadar da onemli degil,toparlayacaktir.

hiç üzülme canım 2 kg yı geçmiş artık sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu hiç problem değil, anne sütü almaya başlayınca hemencecik toparlanır o annesi. Sen beslenmene dikkat et, muz,yumurta ye, nesquickli süt iç gece yatmadan işe yarıyor. Endişeye kapılıp da bebeğini de strese sokma. Hayırla, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.

bana da doktor 3 kg altında doğar, bebeğin geri demişti... 3400 gr doğdu

bugün doktora gittim.bebeğim 2 850 olmuş.yarın artık alacaklar.umarım kilosu en azından öyledir.teşekkürederim.

canım hayırlı olsuna.s. allah analı babalı büyütsün..bak kilosu da maşallah çok güzel boşuna kafana takmışsın..daha o çok kilo alır..hadi darısı bizim başımıza..

arkadaşlar bebeğim şimdi 2 aylık oldu,kilosu 5.200 oldu.bebeği benimki gibi küçük olanlar için yazıyorum.küçük bebek daha çabuk büyüyor.

Back
X