gebeyim ve bir sorum var

dirmit

Kalbim Hep Seninle
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
1.640
0
116
Diğer
merhaba:) hocam nasılsınız?

dün kan testi yaptırdım değerim 6383 satım 17 ocak doktorum 5 haftalık olduğunu söyledi usg baktık kese 8 mm 26 yaşındayım

temmuzda 8 haftalık gebe iken kanamam oldu düşük yaptım şimdiki gebeliğimde önlem olarak progestan iğne kullanacağım bu ikinci

gebeliğim bildiğim bir rahatsızlığım yok

15 gün sonra dr. kontrolüm var, 15 gün için 5 iğne verdi 3 gün ara ile yaptır dedi doktorum ben ilkini dün yaptırdım şimdi ben diğer

iğneleri hangi günler yaptıcam 3 gün ara ile yaptırdığım günü saymadan 3 gün sayıp 4 . gün mü yaptırıcam en son 8 marta geliyor

cevabınızı bekliyorum eğer nasip olursa sorularım burda yazmak istiyorum size kolay gelsin

Sevgili Dirmit
Gözünüz aydın, sağlıklı bir gebelik dilerim. Tedavinizi ben planlamadığım için, sorunuza yanıtı doktorunuz verecek. Bu kez bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

hocan merhaba:))

dün bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür ama keseye etrafında değilde biraz yakınında kanama gördü doktorum 200 mg progestan hap verdi sabah akşam kullanıcam bi de 50ml/mg progestan iğne verdi 3 günde bir yaptırıcam 1 ay sonra kontrole gel dedi hocam ilk düşük yaptığımda kesenin etrafında düşük tehlikem vardı bunda kesenin etrafında değil ama yakınında kanamam yok olmadı bu gebeliğimde sizce kaybetme ihtimalim ilkine göre düşük mü ben öyle düşünüyorum gelecek hafta başka bir doktora kontrole gidicem onla devam edicem bide hocam ikli testi rabbim nasip ederse hangi haftalarda yaptırabilirim? teşekkürler

"Asla vazgeçme" Yani bu çocuk doğacak, lütfen bunu sabah öğle ve akşam haykırınız. benim size önereceğim tedavi budur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…