Gebeyken göbek düşmesi !!!

megryann

Aşkımın aşkı....
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
5.905
38
358
Ankara
Arkadaşlar benim göbeğim çok hassas şu anda şüpheli gebelik durumum var ve yine göbeğim düştü sanırım.Çünkü göbeğimle vajen arasında ince bir sızı hissediyorum.Bu göbeği yerine getirmenin bir yolu varmı?Lütfen yardım edin... Bugün bu meseleyi çözmek istiyorum...

Arkadaşlar benim göbeğim çok hassas şu anda şüpheli gebelik durumum var ve yine göbeğim düştü sanırım.Çünkü göbeğimle vajen arasında ince bir sızı hissediyorum.Bu göbeği yerine getirmenin bir yolu varmı?Lütfen yardım edin... Bugün bu meseleyi çözmek istiyorum...

canim, ne kadarlik hamilesin?

bilmiyorumki canım daha çok çok yeni 2 hafta falan sanırım.O yüzden şüpheli gebelik dedi doktor.Birde acaba ben göbek düşmesini başka bir şeylemi karıştırıyorum diye düşünüyorum.Herkes ağrılı olur diyor bende ağrı yok sadece idrar yaparken yada ani bir harekette falan göbeğimle vajen arasında ince bir sızı hissediyorum idrara baskı yapar gibi sanki.Göbeğimimi üşüttüm acaba?

bilmiyorumki canım daha çok çok yeni 2 hafta falan sanırım.O yüzden şüpheli gebelik dedi doktor.Birde acaba ben göbek düşmesini başka bir şeylemi karıştırıyorum diye düşünüyorum.Herkes ağrılı olur diyor bende ağrı yok sadece idrar yaparken yada ani bir harekette falan göbeğimle vajen arasında ince bir sızı hissediyorum idrara baskı yapar gibi sanki.Göbeğimimi üşüttüm acaba?

iki haftalik hamileligi hemen nasil anladin? ustelik iki haftalik bebek gobek yapmazki dussun. senin bahsettigin sey baska birsey olmali.

iki haftalik hamileligi hemen nasil anladin? ustelik iki haftalik bebek gobek yapmazki dussun. senin bahsettigin sey baska birsey olmali.

Kan testi yapıldı.Değerim 63 çıktığı için şüpheli gebelik denildi.Daha önce düşüğüm olduğu için tekrarlayabilir diye.2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak değerin artıp artmadığına bakılacak.Sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye.Değilse zaten yine düşükle sonlanacak.Geç döllenme olmuş olabilir.Çünkü reglime 3 gün var ve idrardaki silik çizgi nedeniyle kan testi yapıldı.Göbeğim yok zaten şu anda.Ben o ince sızıyı sık sık hissederdim daha öncede fakat göbek düşmesimi değilmi bilmiyorum.Gebeyken düşüğe sebep olurmu diye tereddütte kaldım.Yada belirtilerimi karıştırıyorum diye.. Çünkü ağrısının şiddetli olduğunu söylüyorlar bende öyle bir şey yok.Sadece göbek deliğime dokununca yada bir şey temas edince sızlıyor...

canım göbek düşmesi senin dediğin gibi olmaz, benimde çok sık düşer göbeğim ve ağrısından duramam, ancak annem göbeğimi beni yere yatırıp çekerdi öyle geçerdi. herkes beceremez ama göbek çekmeyi, sırt üstü yatıp dnlenmek iyi gelirdi ağrılarıma, ama dediğim gibi seninkisi göbek düşmesi gibi gelmedi bana canım, bi doktoruna danış istersen

canım göbek düşmesi senin dediğin gibi olmaz, benimde çok sık düşer göbeğim ve ağrısından duramam, ancak annem göbeğimi beni yere yatırıp çekerdi öyle geçerdi. herkes beceremez ama göbek çekmeyi, sırt üstü yatıp dnlenmek iyi gelirdi ağrılarıma, ama dediğim gibi seninkisi göbek düşmesi gibi gelmedi bana canım, bi doktoruna danış istersen

Hımm mikrop falanmı kapıyor acaba yaa?Yada üşütüyormuyum göbeğimi?Çünkü göbek deliğime dokununca ince sızlamaları çok yaşıyorum.Bir yere uzanırken falan göbek deliğim sızlıyor sinir oluyorum... Sonrada idrara baskı yapıyor ve wc ye koşuyorum...

Kan testi yapıldı.Değerim 63 çıktığı için şüpheli gebelik denildi.Daha önce düşüğüm olduğu için tekrarlayabilir diye.2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak değerin artıp artmadığına bakılacak.Sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye.Değilse zaten yine düşükle sonlanacak.Geç döllenme olmuş olabilir.Çünkü reglime 3 gün var ve idrardaki silik çizgi nedeniyle kan testi yapıldı.Göbeğim yok zaten şu anda.Ben o ince sızıyı sık sık hissederdim daha öncede fakat göbek düşmesimi değilmi bilmiyorum.Gebeyken düşüğe sebep olurmu diye tereddütte kaldım.Yada belirtilerimi karıştırıyorum diye.. Çünkü ağrısının şiddetli olduğunu söylüyorlar bende öyle bir şey yok.Sadece göbek deliğime dokununca yada bir şey temas edince sızlıyor...

konuyla ilgili hic bilgim yok. ama umarim degerin guzelce katlar, bebisini sagsalim alirsin kucagina.a.s.

Kardeşim senin bu bahsettiğin sızı eğer hamileysen onunla alakalı bişi olabilir. Sakin ol ve bekle. Ya da doktoruna bi danış. Sakın uzanayım çektireyim falan deme. Hamileysen zarar verirsin allah korusun.

yanlış anlaşıldım sanırım, ben arkadaşıma göbeğini çektir demedim, sakında yaptırmasın, zararlı olabilir. ben onun ağrısının bundan kaynaklanmadığını düşündüğümü söyledim. ayrıca sıcak masajda yapma, çünkü ağrının ne olduğunu bilmeden sıcak kompres uygun olmaz, yarar beklerken daha da zarar görebilirsin

Kardeşim senin bu bahsettiğin sızı eğer hamileysen onunla alakalı bişi olabilir. Sakin ol ve bekle. Ya da doktoruna bi danış. Sakın uzanayım çektireyim falan deme. Hamileysen zarar verirsin allah korusun.

Yok canım hiç bir şey yapmadım sadece biraz sıcak tuttum iyi geldi.Sanırım ben sızının yada krampın yerini tam tespit edemedim.İltihap var bende bayağıdır doktorlar çok dikkate almamıştı ama gebe kalınca biraz daha o sızıyı hisseder oldum kasıklarda.2 ay önceki düşük yaptığım gebeliğimdede iltihap nedeniyle bu sızıyı yaşamıştım.Doktor yine çok önemli miktarda değil iltihap boşuna ilaç vermeyelim demişti.Ayaklarım çok yanar geceleri bende vantilatörü açık tutarak uyurum büyük ihtimalle üşüttüm ayaklarımı haliyle ağrıyı tetikledi.Zaten soğuktan dolayı gaz sorunuda yaşıyordum şişkinlik vardı.Bende göbek düşmesi sandım galiba.Bir kaç yerde okuyunca ağrıdan duramazsın göbeğin düşünce diye anladım benimkinin öyle bir şey olmadığını.

Yinede çok teşekkürler.Yarın kan testim var doktora gittiğimde sorarım bu sızıyı yine iltihap diyecek ama napalım bir test yapsın tekrar... Bakalım hayırlısı inş. değerim yükselirde sağlıklı bir gebeliktir Allahın izniyle...

Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın inşAllah....:Saruboceq:

Arkadaslar benim gebelik oncedi sanirim gobegim dustu gobek deligimden sol ust bolgeye dogru aci hissediyrm annem gobegin dusmus olabilir dedi ama gebe oldugum icin cekmedi gobegimi beze gibi de sertlik hissediyrm dik pozisyonda oturamiyrm 2 aylik olmama ragmen canim aciyr ellerim ayagim titriyor benzer bisi yasayan var mi dr lar anlamiyor cunku gobek dusmesini

Back
X