Arkadaşlar benim göbeğim çok hassas şu anda şüpheli gebelik durumum var ve yine göbeğim düştü sanırım.Çünkü göbeğimle vajen arasında ince bir sızı hissediyorum.Bu göbeği yerine getirmenin bir yolu varmı?Lütfen yardım edin... Bugün bu meseleyi çözmek istiyorum...
bilmiyorumki canım daha çok çok yeni 2 hafta falan sanırım.O yüzden şüpheli gebelik dedi doktor.Birde acaba ben göbek düşmesini başka bir şeylemi karıştırıyorum diye düşünüyorum.Herkes ağrılı olur diyor bende ağrı yok sadece idrar yaparken yada ani bir harekette falan göbeğimle vajen arasında ince bir sızı hissediyorum idrara baskı yapar gibi sanki.Göbeğimimi üşüttüm acaba?
iki haftalik hamileligi hemen nasil anladin? ustelik iki haftalik bebek gobek yapmazki dussun. senin bahsettigin sey baska birsey olmali.
canım göbek düşmesi senin dediğin gibi olmaz, benimde çok sık düşer göbeğim ve ağrısından duramam, ancak annem göbeğimi beni yere yatırıp çekerdi öyle geçerdi. herkes beceremez ama göbek çekmeyi, sırt üstü yatıp dnlenmek iyi gelirdi ağrılarıma, ama dediğim gibi seninkisi göbek düşmesi gibi gelmedi bana canım, bi doktoruna danış istersen
Kan testi yapıldı.Değerim 63 çıktığı için şüpheli gebelik denildi.Daha önce düşüğüm olduğu için tekrarlayabilir diye.2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak değerin artıp artmadığına bakılacak.Sağlıklı bir gebelikmi değilmi diye.Değilse zaten yine düşükle sonlanacak.Geç döllenme olmuş olabilir.Çünkü reglime 3 gün var ve idrardaki silik çizgi nedeniyle kan testi yapıldı.Göbeğim yok zaten şu anda.Ben o ince sızıyı sık sık hissederdim daha öncede fakat göbek düşmesimi değilmi bilmiyorum.Gebeyken düşüğe sebep olurmu diye tereddütte kaldım.Yada belirtilerimi karıştırıyorum diye.. Çünkü ağrısının şiddetli olduğunu söylüyorlar bende öyle bir şey yok.Sadece göbek deliğime dokununca yada bir şey temas edince sızlıyor...
Kardeşim senin bu bahsettiğin sızı eğer hamileysen onunla alakalı bişi olabilir. Sakin ol ve bekle. Ya da doktoruna bi danış. Sakın uzanayım çektireyim falan deme. Hamileysen zarar verirsin allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?