Gebeliğe Hazırlık Gebeyken oruç tutanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.421
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Merhaba bayanlar gebeliğimi persemeb ogrendim. Bugün doktora gittim ve oruç tutuyorum sıkıntı olur mu dedim doktora . O da tutmasan daha iyi olur çünkü özellikle çok susuz kalıyor bünye dedi. Oruçluyken tutan kimse var mı ya da napsam acaba

Ben tutmuyorum canım bu süreçte bebeğin iyi beslenmesi çok önemli hatta uygulama yüklediysen haftalık bebeğin durumunu gösterirken magnezyum kalsiyum tüketiminin önemini anlatıyor gün içinde bol bol peynir yumurta yoğurt süt tüketmemiz gerekli

Ben dua ederken hep Allah'ım orucun hepsini tutmayı nasip et demiştim ondan biraz kötü hissederim tutamazsam yine de tecrübeli arkadaşlar varsa sorayım dedim . Bir buçuk seneyi aşkın deniyoruz bu aya nasip oldu aksi bi şey olursa da vicdan azabı çekerim kararsız kaldım tesekkur ederim cevap için

Bence de tutma bidenem bebitonun gelişimi için

Ilk 3 ay annenin depolardan kullanıyor bebek yedigin içtiğin direkt etkilemiyor. Zorlanmayan tutsun diyor doktorum. Ama ben tutamıyorum midem müsade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…