Merhaba, bende aynı süreci yaşıyorum, hamilelik boyunca antibiyotik mi kullandınız,ben bu soruyu soralı 2 yıl olmuş kızım doğdu şimdi 1 yaşında çok çok sağlıklı sapasağlam çok zor günler geçirdik ama bitti, benım gıbı netten araştırma yapanlar için 2 yıl sonra yazıyorum. çocuğum sorunsuz doğdu ama ben lenfoma oldum . bu konuda sorusu olan olursa benı ekleyebılır çok geçmiş olsun yaşayanlara.
Merhaba, bende aynı süreci yaşıyorum, hamilelik boyunca antibiyotik mi kullandınız,
Merhba siz doğum yaptınız mı bebeğinizin sağlığı ne durumdaMerhaba, bende aynı süreci yaşıyorum, hamilelik boyunca antibiyotik mi kullandınız,
Bana da antibiyotik verdiler günde 3 defa hemde ama bebeği koruyacak bu düşüncesiyle kullanamaya mecburum sanırım Allahım bebeklerimizi korusunBende de aynı sıkıntı var çok korkuyorum belirsizlik beni mahfetti avidite testi daha çıkmadı ne olcak bilmiyorum antıbıotik kullanınca oda bebeğe zarar vermezmi bi yeri düzeltelim derken başka yere zararı olmazmı
İyi geceler. Benim de bugün toxoplazma testim degerım sınırda çıktı. Önceden bağışıklık kazanmışım. Pozitif çıktı. Ama su anda da degerım sınırda yazıyor. Çok üzüldüm ve korkuyorum çocuğuma bırsey olur dıye bılgın varsa yardımcı ol. Morallerim bozuk berbat haldeyimben bu soruyu soralı 2 yıl olmuş kızım doğdu şimdi 1 yaşında çok çok sağlıklı sapasağlam çok zor günler geçirdik ama bitti, benım gıbı netten araştırma yapanlar için 2 yıl sonra yazıyorum. çocuğum sorunsuz doğdu ama ben lenfoma oldum . bu konuda sorusu olan olursa benı ekleyebılır çok geçmiş olsun yaşayanlara.
Cook önce açılmış bir konu ama bende 6 haftalık hamileyim toksoplazma igm ve igg pozitif bebeğime birşey olur onu kaybederim yada sağlığına zarar gelir diye çok korkuyorum. Bu durumda ne yaptınız nasıl bir tedavi uygulandı doktorunuz neler söyledi siz nelere dikkat ettiniz. Yarın hastaneye gidicem ama içim içimi yiyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum.ben bu soruyu soralı 2 yıl olmuş kızım doğdu şimdi 1 yaşında çok çok sağlıklı sapasağlam çok zor günler geçirdik ama bitti, benım gıbı netten araştırma yapanlar için 2 yıl sonra yazıyorum. çocuğum sorunsuz doğdu ama ben lenfoma oldum . bu konuda sorusu olan olursa benı ekleyebılır çok geçmiş olsun yaşayanlara.
Bende 6 haftalik hamileyim tokso igm ve igg her ikisi de pozitif çıktı çok korkuyorum çok üzülüyorum doğum yapmışsınızdır. Hamilelik ve tokso sürecinde neler yaşadınız nasıl tedavi gördünüz yardımcı olursanız sevinirim. Umarım bebeğiniz çok sağlıklıdır Rabbim acısını yasatmasin uzun omurler versin insallah cevabinizi bekliyor olacagim tesekkurler.Merhaba toksoplazma için yazıyorum aradan yıllar geçmiş ama bi umut çok korkuyorum çünkü. Ben 34 haftalık gebeym ve ıgm pozitif ıgg negatif cıktı doktor yeni geçmiş olduğunu söyleyerek bebeğe geçmemesi için rovalgyl diye bi antibiyotik 3 defa kullanmam gerektiğini söyledi. Malum doğuma az kaldı ama çok korkuyorum sizin ilk haftalarda bulaşmış bebeğinz daha doğrusu çocuk olmuş artık nasıl durumu sağlık sıkıntısı yoktur inşallah. Cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler
Merhabalar bende doğum yaptınız mı durumunuz ne durumda bilgi verir misinizİyi geceler. Benim de bugün toxoplazma testim degerım sınırda çıktı. Önceden bağışıklık kazanmışım. Pozitif çıktı. Ama su anda da degerım sınırda yazıyor. Çok üzüldüm ve korkuyorum çocuğuma bırsey olur dıye bılgın varsa yardımcı ol. Morallerim bozuk berbat haldeyimsana sonucumu atıyorum ınsallah görürsün benım mesajımı
Merhabalar bende ayni durumdayım bebeğinizin durumu nasil ve antibiyotik kullandınız miİyi geceler. Benim de bugün toxoplazma testim degerım sınırda çıktı. Önceden bağışıklık kazanmışım. Pozitif çıktı. Ama su anda da degerım sınırda yazıyor. Çok üzüldüm ve korkuyorum çocuğuma bırsey olur dıye bılgın varsa yardımcı ol. Morallerim bozuk berbat haldeyimsana sonucumu atıyorum ınsallah görürsün benım mesajımı
Bende ayni durumdayım ne yaptınız acabaslm arkadaşlar çok acil cvp beklıyorum toxoplazmam yüksek çıktı ve gebeliği sonlandırmak istiyorlar henuz 6 haftalık bebeğim ama karar veremedim aldırmak istemıyorum ama sakat olur dıyor doktor. toxoplazma; hayvan etinden insana geçen bir parazit hastalığı ... Alah rızası için yardım edın benım gibi olup sağlıklı bebek doğuran varmı ? yada ben napıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?