Gebeyken yumurtalık çatlar mı

Arkadaşlar bebek konusu çok hassas konu. Hepimiz sifirdan araşdirarak bilgi edindik. Burasi da bilgi edinmemiz için bir platform bir yerde. Konu sahibi de bilgi edinmek için sordu. Bilmemesi normal. Çunki daha yeni bu durumla karşilaşdi ve araşdirmaya yeni başladi. . Lutfen kabalaşmayalim ya.
Ben de diyorumki keşke gençlerimiz merak ettikleri şeyleri kendileri bir araştırsalar daha güzel olmaz mı? Her şeyi sıfırdan başkalarına sormakla nereye varılır? Araştırmadan başkalarına sormak bana tembellik gibi geliyor. Kabalaştığımı da düşünmüyorum sadece bir şeyleri anlasın istedim 😌

Bundan yıllar önce hocam bize basit sorularla hocalarımızı meşgul etmemiz gerektiğini, kitaplardan istediğimiz bilgileri kolayca edinebileceğimizi söylemişti 😌

Ben de diyorumki keşke gençlerimiz merak ettikleri şeyleri kendileri bir araştırsalar daha güzel olmaz mı? Her şeyi sıfırdan başkalarına sormakla nereye varılır? Araştırmadan başkalarına sormak bana tembellik gibi geliyor. Kabalaştığımı da düşünmüyorum sadece bir şeyleri anlasın istedim 😌

Bundan yıllar önce hocam bize basit sorularla hocalarımızı meşgul etmemiz gerektiğini, kitaplardan istediğimiz bilgileri kolayca edinebileceğimizi söylemişti 😌
Kendinizi burda hoca mı görüyorsunuz meşgul iseniz bu konuya cevap verme zamanınız bile olmaz boş gezenlerde kendini meşgul sanıyor ☺️

Arkadaşlar bebek konusu çok hassas konu. Hepimiz sifirdan araşdirarak bilgi edindik. Burasi da bilgi edinmemiz için bir platform bir yerde. Konu sahibi de bilgi edinmek için sordu. Bilmemesi normal. Çunki daha yeni bu durumla karşilaşdi ve araşdirmaya yeni başladi. . Lutfen kabalaşmayalim ya.
Teşekkür ederim herkes her şeyi bilerek doğuyor zannediyorlar ☺️

Hayir canim. Ama yumurta gelişmez bjle. Galiba senin yumurtan buyumuş ve çatlamamiş. Acaba hamileyim diye mi çatlamadi diye dusunuyorsunuz. Buyuk ihtimak kiste dondugu için adet olmuyorsunuz. Bir kaç gun daha bekleyim adet olmazsaniz ve testiniz de negatif çikarsa sokturucu kullanin
Teşekkür ederim cevabınız içinn

Canım gecen ay hamile kalsan usg de yumurta değil bebiş görürdü sen değerlendir bu günneri Yumurtlaman yakındır Hqyırlı haberle

Yine de burda birşry sordu diye ay sen neden soruyorsun denmez. Biliyorsan cevap verirsin bilmezsen vermezsin sonuçta. Bu arada hamileyken de kist gorule bilir. Corpus luteum dneilen kist vardir. Yumurta çatladikdan sonra yerinde oluşan corpus luteumun kiste donmesi. Hamile ama kist var. Bu ihtimali de goze alirsak arkadaşin sorusu dalga geçilecek turde değil.

bazen kule gibi gebelik testi görüyürouz acaba hamıle miyim diye soruyor arkadaş bir an durup yok artık bunu bilmiyor olamazsın diyorum ,
ama işte oluyor ve gerçekten bilmiyor ,

yumurtan çatlamadıysa gebelık olmaz o ay adet olamazsın diye biliyorum ,
çünkü bir kaç sene önce yaşamamıştım böyle bir şey

Konu hakkında bir bilgim yok çünkü regl olamıyorum doktora gittim çatlamayan yumurtan var dedi idrar testi yaptım negatif çıktı annemde her gebeliğini 2. Ayda öğrenmiş adet söktürücü kullanmayı düşündüğüm için eğer varsa kullanmak istemediğim için sordum
regl çatlamış fakat döllenmemiş olan yumurtanın vücuttan atılması sonucu meydana gelir, yumurtanız çatlamadıysa gecikme sebebiniz çatlamamış olması olamaz mı? doktorunuz bu konuda bir yorumda bulunmadı mı?

Yine de burda birşry sordu diye ay sen neden soruyorsun denmez. Biliyorsan cevap verirsin bilmezsen vermezsin sonuçta. Bu arada hamileyken de kist gorule bilir. Corpus luteum dneilen kist vardir. Yumurta çatladikdan sonra yerinde oluşan corpus luteumun kiste donmesi. Hamile ama kist var. Bu ihtimali de goze alirsak arkadaşin sorusu dalga geçilecek turde değil.
Pardon ama ben ay sen neden soruyorsun demedim? Uslübunuza dikkat edin. Corpus luteum kistini gayet iyi biliyorum ama konu sahibinin kisti yok. Kistim var gebemiyim deseydi olabilir tabii derdik 🤦‍♀️Ayrıca kist ile ilgili yorum yapan ben değilim. Ve maalesef gayet de dalga geçilecek bir soruydu böyle düşünen de sırf ben değilim. Size yazdığım yoruma sizin cevabınız hiç olmadı!

Son düzenleme:
Çok gülme bak sonra yumurtan çatlar gebesindir ya belki bi zararı olmasın 🤭
Burda belki bir gebe kalma çalışmam var veya olmuyor her şeyden medet umar duruma geldik ama siz kalkıp bu şekilde dalga geçer gibi konuşuyorsunuz ya umarım rabbim bu kadar bekleyip umut ettiğim şeyle dalga geçmenin cezasını size verir başka bir şey demek istemiyorum ahım olsun bu da umarım olduğunda da aklınıza gelirim

Back
X