Geblikte kalçada ağrı olur mu kızlar

didossssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
140
5
26
Kocaeli
Kızlar ! Bugün biraz yoruldum temizlik yaptım sonra oturup dinleneyim dedim 10 dk oturdum kalkayım dedim kalkamadım kalçamda öyle bi ağrı olduki snra yavaş yavaş kalktım ama gene oturunca aynısı oluyor sizde de oldumu acaba ?

Bende de oluyor bazen kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor.bebişlerimiz bizlerden kalsiyumu aldığı için bizim kemiklerde zayıflık başlıyor.kiminin saçı dökülür kimin dişi çürür.kiminin de bizim gibi kemikleri ağrır.Sana tavsiyem süt ve yoğurt'a biraz daha ağırlık vermen....

tşk edrm cnmm sütü çilekli yoğurduda ARADA SIRADA YİYİYRM..

kramp o bende de oluyor genelde kalçadan başlıyor hareket edemiyorsun özellikle geceleri oluyor bende yatakta dönemiyorum soda içmeliymişiz denedim o gece girmedi magnezyum olduğu için

ya yanı sıkıntı bende de var. özellikle çok ayakta kalmışsam veya biraz iş yapmışsam oturduğum yerden kalkamıyorum hareket ettiremiyorum kalçamı.gece yattığımda daha çok oluyo aynen. süte yoğurta peynire de ağırlık veriyorum baya ama yeterli gelmiyomu ki ya yarın randevum var bi sorayım doktora.magnezyumsa onu hangi besinlerden alıcaski??

Offf olmaz mı ben sorunsuz bi gebelik geçirdim sürekli yürüyüş falan yapardım.
Ama sağ kalçamın ağrısı doğuma kadar neredeyse sürdü ilerleyen aylarda magnezyum veriyorlar canım onun üzerine biraz hafiflemişti..
Oturdum mu ağrısından zor kalkardım..

dün gittik doktora bizim bebek el ense yatıyo içerde:) yüzde 99 erkek dedi doktor.zaten belli yani öle keyifli yatıoki bacakları falan açmış eller başın iki yanında:)tabi bacaklar açık olunca herşey göründü:)
kalçamı söyledimde ona da normal dedi olur o süt içmeye devam dedi.rahim genişlettiği için içeriyi olurmuş.Allaha şükür herşey yolunda. demir ilacıda verdi ekstra olarak.

Bnada aynı şeklde kan ilacı bide demir ffolik asit felan verdi bakalım ayın 11 de gidicem ne dicek merak ediyorm bide acaba göstericekmi :) Kesin gözüküyor demi bnm 17 haftalık oluyor gittiğimde

benim 15 haftalıkken göründü ama bilmem erkek olduğu için erken göstermiş olabilir. Hiç belli olmaz gerçi bazı erkeklerde göstermio uzun zaman, o anki duruma göre, kesin demeyelimde inşallah gösterir diye git sen:):)

Kızlar halk arasında erkek çocuk bel,kalça ağrısı yapar derler.Bakalım kaçınızda tutacak :)

kalça ağrısıyla birlikte ayağa kadar vuran kasılmalaroluyo bende de... ama doktor %90 kız demişti, bak şimdi içime kurt düştü :44: neyse haftaya ayrıntılıya giricez zaten orda dananın kuyruğu kopar inşallah

Kızlar halk arasında erkek çocuk bel,kalça ağrısı yapar derler.Bakalım kaçınızda tutacak :)

öyle şey olur mu canım ben 4. ayımdan 9. ayıma kadar kalça kasık ağrısıyla uğraştım.yürüyemiyordum artık.adım atınca yere basmak istemiyordum doktorum magnorm adında magnezyum verdi kullanmaya başladığım anda geçti. bazen ilacı içmeyi unutuyordum ve hemen ağrım başlıyordu. mutlaka doktorunuza söyleyin çekmeyin o ağrıyı yazık... bu arada kızım oldu :)

Ben kesin öyledir demedim canım,tabiki herkes her sıkıntısını doktoruyla paylaşsın,hiç bişey ihmale gelmez hele hamilelikte.
Sadece halk arasında dedim.Daha bir çok şey var duyuyoruz biliyosunuz cinsiyet tahminiyle ilgili.Hepsi tutuyor mu ?
Hayır,tutsa halk arası değil bilimsel deriz.
Böyle şeyler hamilelikte sohbet konusu olur,eğlencelik sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…