Gebze medicalpark lütfen yardımm...

zeyas

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
3.463
4.250
373
Slm hanımlar. Kendi doktorum hastane degiştirip gebze medicalparka gectiği için bundan sonraki surecte oraya devam etmeyi düşünüyorum. Hastane hakkında hiç bir bilgim yok birkere gittim sadece. Daha önce dogum yapmış yada suan oraya devam eden arkadaslardan bilgi almak istiyorum. pendikte oturuyorum ben hastane uzak. Doktorun önemli oldugu kadar hastane ilgi alakasıda cok önemli yardımcı olan olursa sevinirim.

ben medicalparka gidiyorum gebzede oturuyorum benm doktorum amanullah çagatay iyi anlaşıyoruz... sizin doktorunuz kim... daha doğum yapmadığım için doğumda hastane ilgisini bilemeyecegim ama pahalı biraz...

ben medicalparka gidiyorum gebzede oturuyorum benm doktorum amanullah çagatay iyi anlaşıyoruz... sizin doktorunuz kim... daha doğum yapmadığım için doğumda hastane ilgisini bilemeyecegim ama pahalı biraz...
ümmü gülsüm kuyucu doktorum. daha fiyatlar hakkındada konusmadık hiç nekadar doğum fiyatı. benimki normal dogum dogumhanede erkek hasta bakıcı falan olurmu acaba birde dogum sırasında kendi doktorumuz geliyormu bunları merak ediyorum.

ümmü gülsüm kuzenimin doktoruydu 1200 dü oda normal doğum yaptı ama ocak ayından sonra fiyatlarda oynama olacakmış... doktorun doğumuna gelmeside doğum zmanına baglaı haftasonu gece falan olunca gelemiyormuş...

Ben de gebze medical park a Hülya hanima gidiyorum.Normal doğum fiyatini1200 tl duydum.Ocak ayında artacakmis.Kizim 2 yıl önce ameliyat olmuştu kolundan ilgili bir hastahane idi.Ama doğum konusunda bilmiyorum inşallah ilgili bir hastahane idir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…